top of page

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

AluK_Leo_Vroman_LR-1872_2000x658.jpg

ALUK NEDERLAND

AluK Nederland wordt ondersteund door de AluK-groep, een sterke groep met een aanzienlijke capaciteit voor innovatie en investeringen en een ruim assortiment. Het deskundig team van AluK Nederland heeft een lokaal aanbod aan aluminium bouwsystemen ontwikkeld en uitgebouwd conform de huidige markt en de hoge eisen van de klanten.

AluK Nederland ontwerpt aluminium kozijnen en vliesgevels voor de Nederlandse markt. 
De voorbije jaren hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service. In België en Nederland zijn de kozijnen van AluK te vinden bij meer dan 400 verdelers. Door ons vakkundig en gemotiveerd team heeft AluK en lokaal assortiment ontwikkeld dat volkomen is aangepast aan de markt en aan de hoge eisen van gevelbouwers, architecten en bouwheren. De duurzame isolatiestrip REVIVE is hiervan een prachtig voorbeeld.  

De AluK Groep  
AluK Nederland is onderdeel van de internationale AluK Groep, een grote groep die uiterst veel mogelijkheden biedt op gebied van investeringen, innovaties en aanbod. De AluK Groep is wereldleider op vlak van aluminium ramen-, deuren- en vliesgevelsystemen en dit met meer dan zeventig jaar kennis en ervaring. We hebben afdelingen in tien landen en deze bedienen vijftig landen op vier continenten.

Toch blijft AluK een familiebedrijf dat duurzame groei nastreeft door productinnovatie, technische ervaring en de uitbreiding naar nieuwe markten.  We benaderen ons tot een lokale markt: we staan graag dicht bij onze partners met een persoonlijke ondersteuning op ieders maat. Onze 4 pijlers plaatsen hierbij onze klanten in het centerpunt: Expertise, Innovatie, Samenwerkingen en Ondersteuning. Daarbovenop bouwen we samen met onze leveranciers aan een duurzame toekomst en een groener klimaat.  Onze kozijnen voldoen aan de technische vereisten voor de meest geavanceerde en merkwaardige projecten. De AluK-systemen zijn daarbij zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie van commerciële- en industriële projecten tot woningbouw en openbare gebouwen. Onze visie Bij AluK Nederland is het onze visie om betere plekken te creëren om te wonen, te leren, te werken en te groeien, in de veronderstelling dat ‘beter’ duurzamer, efficiënter, veiliger en comfortabeler betekent. Het is onze visie om uw voorkeurspartner te worden op het gebied van aluminium kozijnen en geveloplossingen. We streven een product na dat niet alleen technologisch innoverend is, maar ook milieuvriendelijk is op het gebied van koolstof en energieverbruik. 

ALUK NEDERLAND

aluk.jpg

Esp 440

5633 AJ

Eindhoven

040-2646494
info@aluk.nl

nl.aluk.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

Gevelbekleding

De aluminium gevelbekledinggeeft een unieke, esthetische toets aan elk type gebouw dat perfect combineerbaar is met de raam-, deur- en schuifdeursystemen binnen ons gamma. 

ALUK Nesto gevelbekleding.jpeg

NESTO

 

De aluminium gevelbekleding Nesto van AluK met verticale belijning geeft een unieke, esthetische toets aan elk type gebouw dat rekening houdt met hedendaagse architectuur. Nesto kent een strak design dat perfect combineerbaar is met de raam-, deur- en schuifdeursystemen binnen ons gamma. Dankzij een onzichtbare bevestiging en strakke lijnen creëer je een architecturaal accent op iedere gevel. 

Eén partner voor al jouw geveloplossingen 

Nesto sluit perfect aan bij ons complete aanbod van aluminiumsystemen voor ramen, deuren, schuifdeuren en vliesgevels. AluK is jouw partner voor zowel isolerende als decoratieve geveloplossingen. 

Eenvoudige fabricage en montage 

De aluminium profielen zijn eenvoudig op maat van elk project te zagen en kunnen dankzij een makkelijk, maar doordacht kliksysteem op een efficiënte manier geïnstalleerd worden op elke gevel. 

Duurzaam aluminium 

Het duurzame karakter van aluminium zorgt voor een stevige gevelconstructie dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor geniet je levenslang van een ongeziene kwaliteit. De gevelbekleding is bovendien makkelijk te demonteren of vervangen waardoor de aluminium profielen op hun beurt opnieuw gerecycleerd kunnen worden en zo een minimale impact op het milieu hebben. 

Ontwerpvrijheid 

Nesto biedt geveloplossingen voor zowel particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, als winkelcentra etc. Je kan kiezen uit twee designvarianten waarbij je voor het ontwerp van jouw gevel kiest voor één variant ofwel de twee varianten samen combineert om er een decoratief lijnenspel van te maken. Een gamma van basis- en afwerkingsprofielen maken verschillende ontwerpconstructies mogelijk, waaronder bijvoorbeeld een constructie met een hoek of de gevelbekleding die voor een raam doorloopt. 

Raam- en deursystemen

Onze aluminium raam- en deursystemen zijn sterk, lichtgewicht en duurzaam en leveren moderne esthetische profielen in combinatie met uitstekende prestaties.

Onze systemen zijn veilig en robuust en zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten en deze zelfs te overtreffen Tegelijkertijd bieden we een volledig assortiment accessoires, designopties en configuraties en daardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit voor wat betreft uiterlijk en functionaliteit

2982_Clara_detail_HR_494x494.jpeg
ThemisNext_REVIVE_white_494x494.png
HI_3D_Illuma_494x494.png
Triton_REVIVE_White-2_494x494.png
Themis_REVIVE_white-2_494x494.png
miysis_3d_aluk_2_coupes_venta_big_transparent_final_1__494x494.png
Oculto_white_494x494.png

Schuifdeursystemen

AluK's aluminium schuifdeursystemen bieden dunne profielen en maken grote raamvlakken mogelijk voor het maximaliseren van de lichtinval. Tegelijkertijd blijven de binnentemperaturen op niveau en zijn ze weersbestendig als ze dicht zijn. Ze zijn robuust, duurzaam en zeer veilig en worden uitvoerig getest om te voldoen aan de brancheregels. Via een breed assortiment standaard en optionele features, kunnen onze schuifdeursystemen de juiste look en prestaties bereiken voor elk project.

Vouwwandsysteem

Onze aluminium vouwdeursystemen combineren de sterkte en lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Ze zijn zeer veelzijdig en op veel manieren te configureren en bieden een maximale controle over de stijl en werking van de deuren waardoor ze passen bij de ontwerpspecificaties van elk project. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking. En uiteraard vormen toegankelijkheid en veiligheid het hart van onze systemen.

infinum.jpeg

VLIESGEVELSYSTEMEN

Onze unieke vliesgevelsystemen bieden de flexibiliteit en geavanceerde functionaliteit die vereist zijn voor moderne gebouwen. Door het combineren van sterke maar lichtgewicht aluminium profielen met glassecties, kunnen onze systemen facetten, een dubbele laag, gebogen of gehoekt zijn om de gewenste afwerking te creëren, en bieden ze tegelijkertijd lichtinval in het gebouw met een minimum aan profielzichtlijnen.

Alle profielen zijn thermisch onderbroken om maximale prestaties te garanderen en al onze systemen omvatten een breed assortiment features voor volledige ontwerpflexibiliteit.

sl50_nl_494x494-2_630x630-2_494x494.jpeg
SG50_494x494.png

DAKSYSTEMEN

AluK daksystemen bieden een uitstekende lichtinval, geven huizen een open gevoel en verbeteren hun architectonische kwaliteiten. Onze multimodulaire oplossingen zijn warmtegeïsoleerd en zijn beschikbaar in verschillende configuraties waardoor u de flexibiliteit en keuze krijgt die u nodig heeft om een ontspannende woonruimte te creëren. Onze systemen worden vervaardigd van aluminium en zijn duurzaam, veilig en sterk.

Pauwels_Lummen_Fam_Lieten-42_494x494.jpeg
And-Vdh8_494x494.jpeg
pallas_494x494.jpeg
bottom of page