top of page
bnl logo .png
background.jpeg

Welkom bij BNL Groep

Dé experts op het gebied van reinigen en beschermen van gevels, wanden en vloeren.
Voor elke toepassing hebben we de juiste behandeling.

148212d374076a5acf0a3b34c4b45dae.png

BNL GROEP

Onze filosofie

We geloven dat met de juiste behandeling de uitstraling van vloeren, wanden en muren verbetert en de levensduur verlengt. Met onze jarenlange kennis en ervaring ontwikkelen we producten en werkwijzen die zowel direct (reinigend) als preventief (beschermend) werken en zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu.

De kracht van BNL Groep

Binnen BNL Groep hebben we de krachten gebundeld van verschillende initiatieven, merken en experts op het gebied van oppervlaktenbehandelingen. Kunststof wanden, stenen gevels en vloeren van verschillende materialen vragen elk om een eigen product en een specifieke aanpak. Alleen zo kan een oppervlakte goed beschermd of gereinigd worden. Met alle experts van BNL Groep bij elkaar hebben we enorm veel ervaring en kennis die we graag delen. Zo pakken we de verschillende vraagstukken grondig en effectief aan en ontstaan kwalitatief topproducten en behandelingsmethoden.

Van specialistisch product tot grootschalige projectbegeleiding

Bij BNL Groep vindt u verschillende specialisaties onder één dak. Ze hebben allemaal een gemene deler, namelijk het behandelen en reinigen van diverse oppervlakten. Maar de aanpak en specialisatie varieert. Gevelreiniging Benelux behandelt en reinigt gevels en schoonmetselwerk weet alles van het op kleuren brengen van stenen gevels. Uitbesteed.nl draait de hand niet om voor projectbegeleiding in complete wijken. We hebben dus uitvoerende tak in huis en daarnaast verkopen we bij PE Protect producten voor wie het zelf wil doen. PE Protect blinkt uit in het ontwikkelen van topproducten die makkelijk zijn in gebruik. Denk aan beschermers en reinigers zonder chemische producten voor 3d wandpanelen, voor de thuis-Spa en diverse soorten vloeren. 

Innovatie en kwaliteitsborging 

Vanuit de passie voor ons vak, de interesse in de problematiek en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn we altijd op zoek naar nieuwe, nog betere producten en behandelmethoden. R&D is dan ook de basis van BNL Producten en PE Protect. We verdiepen ons in het materiaal, we onderzoeken en testen verschillende producten en gaan door tot we het meest effectieve product hebben ontwikkeld voor specifieke oppervlakten. We stellen hoge eisen aan de producten die we samen met de fabrikant ontwikkelen.

Op het label vindt u alle nodig informatie en het productblad en veiligheidsblad is natuurlijk altijd beschikbaar en bij ons op te vragen. Onze producten voldoen aan alle eisen en met de juiste regelmaat worden in de moderne fabriek monsters genomen. Mocht er ooit een vraag zijn over een levering, dan kunnen we die altijd herleiden naar het juiste monster en productiemoment. Op deze manier borgen we de kwaliteit en blijven we innoveren in oppervlaktebehandeling en -reiniging!

Achtergrond

Martijn, Norbert en Perold: de drijvende krachten achter BNL Groep, een gouden combinatie. 

Norbert heeft zich zijn hele loopbaan vanuit de bouwchemie verdiept in producten voor gevel- en oppervlaktebehandeling en zo op dat vlak een enorme hoeveelheid aan kennis vergaard. Hij is actief in het delen van zijn kennis in verschillende commissies en wordt mede hierdoor betrokken bij uiteenlopende vraagstukken rondom gevels. 

Martijn werkte al op jonge leeftijd als ondernemer aan grootschalige bouwkundige projecten. Uitvoerende werkzaamheden die betrekking hadden op baksteen gevels, voegwerk en gevelreiniging waren daarbij aan de orde van de dag. Uit bevlogenheid bijt hij zich als een pitbull vast in vraagstukken die hiermee te maken hebben. Niet voor de snelle oplossing gaan maar breder kijken.

Perold heeft zijn sporen verdient en brede productkennis opgedaan met ruim 20 jaar ervaring in de mortelindustrie. Hij gaat met zijn enthousiasme geen vraagstuk uit de weg en komt graag langs op uw kantoor of project om samen met u de mogelijkheden te bekijken en de juiste oplossing te vinden. 

Vanuit jarenlange ervaring uit deze verschillende invalshoeken weten zij dus als geen ander dat met de juiste behandeling of reiniging verschillende materialen weer mooi kunnen worden of juist langer mooi zullen blijven. Het beschermen van wanden, vloeren en muren is een kleine, maar zeer duurzame investering. En duurzame mooie oppervlakken voor tevreden klanten, dat is hun drive!

BNL GROEP

bnl groep logo klein.png

Adres: De Sonman 20

Postcode: 5066 GJ

Plaats: Moergestel

T: 0499-323288
E:
info@bnlgroep.nl

W: www.bnlbedrijvengroep.nl

  • Facebook
linkedin icon.png
norbert-20210311093918.png

Norbert Pel

Duitsland:
Ferry Beekhuis:
M. +31 651 666 223 of T. +49 173 922 4182

BEDRIJVEN

gevelreiniging-benelux-logo-2021-20210222144604_225x49.png

Gevelreiniging Benelux behandelt, reinigt en kleurt alle soorten bakstenen en betonnen gevels, voor zowel nieuwbouw en renovatie als restauratie. Ook voor uw metselwerk hebben wij maatwerk advies en passende producten. 

logo-bnl-20200603125346_225x58.png

BNL producten heeft dé oplossing voor een perfecte gevelreiniging en gevelbescherming. Wij bieden u advies op maat en professionele producten voor de behandeling van uw vastgoed onder één dak.

logo-pe-20200603125407_225x46.png

PE Protect heeft een uitgebreid, specialistisch assortiment voor het beschermen van vloeren en wanden van verschillende soorten materialen. Elk materiaal vraagt om een eigen behandeling. PE Protect biedt en ontwikkelt daarvoor het juiste product.

logo-uitbesteed-20200603125415_225x116.png

Uitbesteed is dé specialist op het gebied van gevelrestauratie en gevelrenovatie. Wij bieden al jarenlang deskundige projectbegeleiding en maatwerk advies bij particuliere en zakelijke bouwprojecten, en richten ons hierbij specifiek op de gevel. 

BNL update

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op deze manier altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven »

Contact opnemen of meer weten?

Heeft u een vraag of probleemstelling op het gebied van oppervlaktebehandeling en/of -reiniging? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

We gaan dan samen met u aan de slag voor een geslaagde oplossing!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page