top of page
bouwplaten.png

Cembrit Nederland

Cembrit is één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Cembrit bestaat uit het moederbedrijf Cembrit Holding A/S en heeft dochterondernemingen in twintig Europese landen. In totaal worden meer dan 1.500 mensen tewerkgesteld, die nauw samenwerken op het gebied van R&D, kennisuitwisseling en training, op internationale basis.

 

Als gevolg hiervan is Cembrit gepositioneerd om een ​sterke, positieve invloed uit te oefenen op de bouwprojecten van de toekomst, in nauwe samenwerking met haar klanten in zeer professionele, productieve werkrelaties. Cembrit heeft een sterk, toekomstgericht assortiment van hoogwaardige bouwproducten die allemaal worden vervaardigd in moderne Europese fabrieken. De verkoop is in handen van ervaren lokale professionals met een achtergrond uit de bouwsector, georganiseerd in een uitgebreid netwerk van dochterondernemingen en distributeurs verspreid over Europa.

Cembrit produceert en verkoopt een breed scala aan bouwproducten. Deze bestaan voornamelijk uit vezelcement en worden gebruikt voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie. Naast bouwmaterialen biedt Cembrit ook complete installatiesystemen en technische oplossingen.

 

De producten worden gebruikt in alle sectoren van de bouwsector: voor residentiële, industriële, agrarische, commerciële en openbare gebouwen - zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De producten zijn ontwikkeld en ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant en voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van functie, prestaties, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding.

 

Het traditionele uiterlijk van vezelcementproducten maakt ze ideaal, niet alleen voor de agrarische, huishoudelijke en residentiële markt, maar ook voor alle soorten commerciële en industriële ontwikkelingen binnen gevel, dak, binnenafwerking en constructie

CEMBRIT NEDERLAND

cembrit logo klein.jpg

Vonderweg 7

7468 DC 

Enter

085 489 07 10
info@cembrit.nl
www.cembrit.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
182E-Windstopper-bouwplaat_1920x1080.png

Cembrit Windstopper Basic

Cembrit Windstopper Basic is een waterkerende, dampopen en brandwerende vezelcementplaat voor toepassing aan de spouwzijde van een geventileerde gevel.

191E-cembrit-wooden-facade-house_with_wo

Cembrit Windstopper Extreme

De waterkerende dampopen en brandwerende Cembrit Windstopper Extreme is onder andere geschikt voor open houten gevelbekledingen en kan tot een jaar lang fungeren als tijdelijke gevel.

173E Multi-Force-bouwplaat_1920x1080.png

Cembrit Multi Force

Een ‘heavy-duty’ vezelcementplaat voor lichte scheidingswanden met een hoge robuustheid en vochtbestendigheid.

210E-Cembrit-PB-steunplaat.png

Cembrit PB (PermaBase®)

Met glasvliesweefsel versterkte cementgebonden steunplaat als ondergrond voor steenstrips, buitenstuc of keramische tegels.

208.28E Cetris PDB vloerplaat.png

Cetris®

Cementgebonden houtvezelplaat in diverse uitvoeringen

en voor diverse toepassingen.

VOOR ARCHITECTEN

cembrit voor architecten.png

Cembrit helpt en ondersteunt architecten graag in hun ontwerpproces. Architecten hebben een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige producten voor allerlei toepassingen. Zo bieden vezelcement gevelpanelen een brede range aan esthetische mogelijkheden, die passen in hedendaagse architectuur. Maar ook over onder andere bouwkundige thema’s als brandveiligheid van gevels en stootvastheid van lichte scheidingswanden adviseert Cembrit u graag.

In het menu rechtsboven vindt u alle informatie op onze website waar u als architect naar op zoek bent. 

bottom of page