top of page
Naamloos-1.png

Cembrit Nederland

Cembrit is één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Cembrit bestaat uit het moederbedrijf Cembrit Holding A/S en heeft dochterondernemingen in twintig Europese landen. In totaal worden meer dan 1.500 mensen tewerkgesteld, die nauw samenwerken op het gebied van R&D, kennisuitwisseling en training, op internationale basis.

 

Als gevolg hiervan is Cembrit gepositioneerd om een ​sterke, positieve invloed uit te oefenen op de bouwprojecten van de toekomst, in nauwe samenwerking met haar klanten in zeer professionele, productieve werkrelaties. Cembrit heeft een sterk, toekomstgericht assortiment van hoogwaardige bouwproducten die allemaal worden vervaardigd in moderne Europese fabrieken. De verkoop is in handen van ervaren lokale professionals met een achtergrond uit de bouwsector, georganiseerd in een uitgebreid netwerk van dochterondernemingen en distributeurs verspreid over Europa.

Cembrit produceert en verkoopt een breed scala aan bouwproducten. Deze bestaan voornamelijk uit vezelcement en worden gebruikt voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie. Naast bouwmaterialen biedt Cembrit ook complete installatiesystemen en technische oplossingen.

 

De producten worden gebruikt in alle sectoren van de bouwsector: voor residentiële, industriële, agrarische, commerciële en openbare gebouwen - zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De producten zijn ontwikkeld en ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant en voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van functie, prestaties, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding.

 

Het traditionele uiterlijk van vezelcementproducten maakt ze ideaal, niet alleen voor de agrarische, huishoudelijke en residentiële markt, maar ook voor alle soorten commerciële en industriële ontwikkelingen binnen gevel, dak, binnenafwerking en constructie

CEMBRIT NEDERLAND

cembrit logo klein.jpg

Vonderweg 7

7468 DC 

Enter

085 489 07 10
info@cembrit.nl
www.cembrit.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Ref_CNL_CEMFORT_GRIJS_ANSEN_03092015_026

Cembrit Cemfort® B65

* Strakke finish
* Ademend
* Geluiddempend
* Roestvrij
* Onbrandbaar
* Duurzaam
* Komo gecertificeerd

164D Cemfort golfplaten.png

Onderscheidende voordelen

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor vezelcement golfplaten van Cembrit. Ze zijn onbrandbaar, duurzaam en robuust. Afzonderlijke platen kunnen in geval van schade eenvoudig worden vervangen. De producten overtuigen door de snelle montage. Ze vergen quasi geen onderhoud en zijn 100% recycleerbaar.

VOOR ARCHITECTEN

cembrit voor architecten.png

Cembrit helpt en ondersteunt architecten graag in hun ontwerpproces. Architecten hebben een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige producten voor allerlei toepassingen. Zo bieden vezelcement gevelpanelen een brede range aan esthetische mogelijkheden, die passen in hedendaagse architectuur. Maar ook over onder andere bouwkundige thema’s als brandveiligheid van gevels en stootvastheid van lichte scheidingswanden adviseert Cembrit u graag.

In het menu rechtsboven vindt u alle informatie op onze website waar u als architect naar op zoek bent. 

NBS Besteksystematiek, bestektekst, bestekteksten, productspecificaties, NBS-SFB, BIM, REVIT, ARCHICAD, werksoorten, werksoortenmethodiek, werksoortenbestek, elementenbestek RAW bestek, UAV2012, administratieve voorwaarden, bouwdelen, bestekboek, moederbestek, bestekverwerker, systeemhuis, KUBUS Spexx, Kubus bv

bottom of page