top of page

CEMPLAAT

cemplaat logo klein.jpg

Sesamstraat 1

7547 AL 

Enschede

053 - 48 34 834
info@cemplaat.nl
www.cemplaat.nl

Cemplaat

 

Cemplaat adviseert architecten en overige leden van het ontwerpteam tijdens de ontwerpfase van een bouwproject, om zo tot een kloppende technische uitwerking te komen. We helpen u als architect dan wel opdrachtgever bij het structureel toewerken naar het eindontwerp, zodat u zelfverzekerd de vergunningsprocedure kunt opstarten. Zo ook de aanbesteding van het bouwproject en de selectie van een hoofdaannemer.

Tijdens de ontwerpfase gebeurt er meer dan alleen ontwerpen uitwerken. Het is een dynamisch samenspel tussen architect(en), constructie- en bouwmateriaalspecialisten, opdrachtgever, en overige leden van het ontwerpteam.

Cemplaat is constructie- en bouwmaterialen specialist, en adviseert al ruim 40 jaar in alle stadia van het bouwproces.

 

Tijdens de ontwerpfase richt ons advieswerk zich met name op:

  • Relevante referentieprojecten presenteren

  • Technische ideeën en alternatieven uitwisselen

  • Schetsontwerpen helpen ontwikkelen

  • Voorlopige ontwerpen (VO) helpen ontwikkelen

  • Definitieve ontwerpen (DO) helpen ontwikkelen

  • Constructieadvies

  • Bestekteksten ontwikkelen

Ons uiteindelijke doel?
Samen met u tot een sterk en duidelijk ontwerp komen. Zodat de ontwerpfase met succes kan worden afgerond. En u met vertrouwen de bouwfase tegemoet kunt gaan.

cemplaat header.jpg

H37

ISOLATIEWERK, VOEGVULLINGEN EN LUCHTDICHTINGEN

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

PRODUCTEN

CEMENTGEBONDEN VEZELPLAAT

 AQUAPANEL 

De beste tegelbare plaat voor in vochtige ruimtes. Aquapanel is een robuuste, vochtbestendige tegelplaat voor toepassing in vochtige ruimtes. De Aquapanel tegelplaat is door de samenstelling van cement en vezels zeer sterk en licht van gewicht.

Cemtile-indoor.jpg

 CEMTILE 

Cemtile is een robuuste, vochtbestendige tegelplaat voor buitentoepassingen. Speciaal bedoeld voor het aanbrengen van buitengevel pleistersystemen (mortel en pleistermateriaal) en steenstrips.

Cemtile-1.jpeg

CEMENTGEBONDEN HOUTVEZELPLAAT

Cempanel-Basisplaat-1024x664.jpg

 Cempanel Basisplaat 

Cempanel is opgebouwd uit drie lagen houtspaanders, water, hoogwaardige portlandcement en houtmineraliseringsstoffen naar EN 634-2. De damp-open drielaags opgebouwde plaat is een uitstekend product voor veel buiten- en binnentoepassingen. 

Cempanel-Plus-1024x683.png

 Cempanel + Plus 

Cempanel +Plus is een ongeschuurde Basisplaat met rondom een grondlaag welke in het werk verder afgewerkt kan worden.Cempanel is opgebouwd uit drie lagen houtspaanders, water, hoogwaardige portlandcement en houtmineraliseringsstoffen naar EN 634-2. 

 Cempanel Color 

Cempanel Color is een ongeschuurde Basisplaat die middels verschillende bewerkingen in de gewenste RAL of NCS kleur wordt geproduceerd. Cempanel is opgebouwd uit drie lagen houtspaanders, water, hoogwaardige portlandcement en houtmineraliseringsstoffen naar EN 634-2. 

Cempanel-Color-1024x626.png

 Cempanel Vloerplaat 

Cempanel Vloerplaat is een geschuurde Basisplaat
in de afmetingen 625 x 1250 mm, met rondom
messing en groef. De Vloerplaat is speciaal ontwikkeld voor de realisatie van allerlei vloertypen. Denk aan een dragende vloer, zwevende vloer, of een opgehoogde vloer.

Cempanel-Vloerplaat-1024x652.jpg

Cem Kantplank

Met de Cem Kantplank vang je twee vliegen in één klap. Met haar strakke beton look wordt ze ingezet voor gevelafwerking ter hoogte van het maaiveld, waarbij tegelijkertijd de hoogst mogelijk isolatiewaarden worden gerealiseerd.

Cempanel-Kantplaat-_foto-Christiaan.jpg

WIJ HELPEN
U GRAAG
VERDER.

Onze productexperts denken graag met u mee.
Cemplaat kan u in iedere fase van uw project van dienst zijn.

06-53111497

Of neem contact op via ons

GIPSVEZELPLATEN

norit_ip.jpg

 NORIT INDUSTRIEPLAAT 

De NORIT Industrieplaat wordt van gips en cellulosevezels vervaardigd. De plaat is homogeen, zeer belastbaar, niet-brandbaar en bouwbiologisch onschadelijk. Zij kan tevens in natte ruimtes worden toegepast en werkt regulerend op het binnenklimaat.

NORIT TE

De NORIT TE gipsvezelplaat is met het unieke kliksysteem toonaangevend op het gebied van droge estrik. De verbinding maakt, afhankelijk van de constructie een beter en sneller resultaat van optimale kwaliteit mogelijk.

norit_img2-_60.jpg

ISOLATIEMATERIAAL (DUURZAAM)

HANF PREMIUM

Thermo Natur Hanf Premium is een isolatiestof met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste hennepvezels.

Voor een volledig duurzaam effect is de Premium Plus ontwikkeld.

Thermo-Hanf-Premium.jpg

HANF PREMIUM PLUS

Thermo Natur Hanf Premium Plus is een isolatiemateriaal met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste hennepvezels.

 

Thermo-Hanf-Premium-Plus.jpg

THERMO NATUR - HANF COMBI JUTE

Thermo Natur Combi Jute is een isolatiestof met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste hennepvezels en jutevezels.

Thermo-Hanf-Combi-Jute.jpg

 THERMO JUTE 100 PLUS 

Thermo Jute Plus is een isolatiestof met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste jutevezels.

 

Thermo-Jute-100-Plus.jpg

 THERMO JUTE 100

 Thermo Jute 100 is een isolatiestof met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste jutevezels. Niet alleen de grondstof maakt dat het isolatiemateriaal duurzaam is. De matten worden namelijk met 100% natuurstroom geproduceerd.

Thermo-Hanf-Combi-Jute.jpg

THERMO JUTE DUO

Thermo Natur Combi Jute is een isolatiestof met Europese certificering gemaakt van flexibele matten afkomstig van duurzame, robuuste hennepvezels en jutevezels.

 

Thermo-Hanf-Combi-Jute.jpg

VERDUURZAAMDE HOUTVEZELPLAAT

 SAM DAKOVERSTEK 

SAM Dakoverstek profielen zijn beschikbaar als geïmpregneerd, geïmpregneerd en volledig afgewerkt (alle RAL-kleuren mogelijk).

Dakoverstek.jpg

 SAM BOEIDELEN 

SAM boeidelen zijn beschikbaar als geïmpregneerd, geïmpregneerd en volledig afgewerkt (alle RAL-kleuren mogelijk).

Boeideel.jpg

 SAM RABATDELEN RECHTHOEKIG 

SAM Trimax Rabatdelen rechthoekig is beschikbaar in geïmpregneerd, ongeïmpregneerd, en volledig afgewerkt. De rabatdelen zijn lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen, en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze bijzonder goed over te schilderen.

Rabatdelen-rechthoekig.jpg

 SAM GEVELBEKLEDING V-DELEN 

SAM gevelbekleding van v-delen zijn beschikbaar als geïmpregneerd, geïmpregneerd en volledig afgewerkt (alle RAL-kleuren mogelijk).

De gevel profielen zijn lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen, en onderhoudsarm.

gevelbekleding-van-v-delen.jpg