top of page
logo_dekton.png

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

COSENTINO GEVELS

Wetenschappelijke ontwikkelingen in moderne architectuur hebben gezorgd voor meer aandacht voor en een andere kijk op gevels. Puur esthetische waarden hebben geleid tot een erkenning van de directe invloed op structurele stabiliteit, op de energie-efficiëntie van het gebouw, en dus ook op het welzijn van de mensen die er wonen. In een goed ontwerp zijn al deze elementen ontwikkeld en daarom is het belangrijk om voor een materiaal kiezen dat hieraan kan voldoen.

Het perfecte materiaal

De materiaalkeuze is van cruciaal belang, omdat het een belangrijke rol speelt in de structurele stabiliteit, en een directe

invloed kan zijn op de energie-efficiëntie van het gebouw.

Cosentino heeft ontegenzeggelijk mooie materialen met eigenschappen die ze uniek maken in de markt: de dikte en het grote formaat, de hoge weerstand tegen ultraviolette stralen, vlekken, hoge en lage temperaturen en kleurstabiliteit zijn slechts enkele van de essentiële eigenschappen van Dekton ultracompacte oppervlakken, de keuze van duizenden professionals als tweede huid van hun gebouwen.

 

COSENTINO

cosentino.jpg

Adres: Florijn 6

Postcode: 5751 PC

Plaats: Deurne

T: 0493-326910
E: info.nl@cosentino.com
W: www.cosentino.com/nl-nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

SOORTEN GEVELS

Mesa-de-trabajo-16@2x.png
dekton-spandred.jpg
Mesa-de-trabajo-16-copia@2x.png

Geventileerde gevels

Een hoogwaardige oplossing voor gevelbekleding: de structurele belastingen worden naar behoren op de fundering afgewenteld, waardoor stabiele en veilige gevels ontstaan.

Vliesgevels

Borstweringen worden gebruikt in plaats van glas in vliesgevelsystemen op plaatsen waar het noodzakelijk is om uiteindes van vloerplaten, plafond details, isolatie en andere bouwelementen te verbergen.

Verlijmde gevels

Gebouwbekleding die gebruik maakt van een verlijmd bevestigingssysteem of mechanische ankers, met een mooie esthetiek, en minder onderhoud in vergelijking met andere soortgelijke systemen.

Bekleding en herstellen van gevels

De gevel van een gebouw krijgt te maken met veel slijtage, omdat het voortdurend wordt blootgesteld aan de elementen. Cosentino heeft als doel de klassieke stenen gevel te verbeteren door een materiaal aan te bieden met een

duurzaam karakter. Dekton ultracompacte oppervlakken zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en inspirerende looks zoals marmer, hout, en beton.

rafa nadal sportscentre.jpg

PROJECTEN

Stassart facade België

stassart-facade.jpg
stassart-facade (2).jpg
stassart-facade (4).jpg
stassart-facade (3).jpg

Valdebebas 127 Spanje

valdebebas-127 (1).jpg
valdebebas-127 (3).jpg
valdebebas-127 (2).jpg
valdebebas-127.jpg

Gunni Trentino HQ Spanje

gunni-trentino-hq (1).jpg
gunni-trentino-hq (3).jpg
gunni-trentino-hq (2).jpg
gunni-trentino-hq.jpg

BESTEKTEKST

DEKTON KERAMISCHE BEKLEDINGSTEGEL (EN 14411)

bottom of page