top of page
logo-falk.png
fakk bouwsystemen banner

FALK BOUWSYSTEMEN B.V.

DESIGNPANELEN VOOR ARCHITECTEN

Als architect bent u bepalend voor de identiteit van een gebouw. Deze identiteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van het bouwmateriaal. FALK levert een breed scala aan design sandwichpanelen waarvan u zelf variabelen als isolatiewaarde, kleur, materiaal, profilering en duurzaamheid kunt bepalen.

Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal waarmee bescherming en isolatie in één product gecombineerd wordt. Het product bestaat uit 3 lagen; een stalen buitenplaat met profilering, een laag isolerend schuim en een stalen binnenplaat. De profilering aan de buitenzijde bepaalt het aanzien van een gebouw. In ruim 60 kleuren leverbaar, maakt u voor ieder gebouw een eigen design.

FALK geïsoleerde designpanelen
Al 10 jaar maakt en levert FALK Bouwsystemen geïsoleerde dak- en gevelpanelen. Bouwoplossingen met een hoge isolatiewaarde, een hoge brandklasse. FALK voorziet architecten van veel flexibiliteit in creatie door het brede scala aan mogelijkheden in kleur en profileringen. Bekijk de panelen die FALK u te bieden heeft op onze productpagina en ontdek alle overige accessoires om een gebouw netjes af te werken. Wilt u op de hoogte blijven en geïnspireerd worden door onze nieuwste producten en referentieprojecten? Schrijf u hier in voor de maandelijkse architecten nieuwsbrief.

 

Duurzame producten
FALK ontwikkelt zich steeds verder in duurzaam ondernemen. Zo heeft FALK sinds kort een speciale coating beschikbaar voor de binnenzijde van sandwichpanelen: FALK Reflective White. Deze heldere coating heeft een natuurlijk, duurzaam en efficiënt karakter. De coating heeft een extreem hoge reflectiegraad waardoor u minder elektrische bronnen nodig hebt om uw gebouw te verlichten. Hierdoor geniet u meer natuurlijk daglicht, reduceert u CO2-uitstoot en bespaart u tot wel 8,9% op uw energienota! Download hier de productbrochure en ontdek alle voordelen voor het toepassen van de FALK Reflective White.

Benieuwd naar onze andere coatings, texturen, REVIT families en DWG bestanden?

FALK BOUWSYSTEMEN B.V.

falk bouwsystemen logo klein.jpg

Neonstraat 23

6718 WX

Ede

0318670670 

marketing@falkbouwsystemen.nl
www.falkbouwsystemen.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
linkedin icon.gif

Praktisch & Design

Dat gaat samen! Bekijk de FALK producten waarin functionaliteit en design elkaar niet uitsluiten.

BREEAM Punten scoren met de FALK Palletservice
Alle panelen van FALK Bouwsystemen worden verpakt op EPS-pallets in strekfolie. Om rommel en afval op de bouwplaats te voorkomen, komt de FALK Palletservice deze pallets weer ophalen. Klik hier voor meer informatie over de FALK Palletservice.

Overpanningstabellen FALK Sandwichpanelen.
Vraag hier de overspanningstabellen op voor het FALK product dat u wenst.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page