top of page
Groepsfoto-Famostar-2022.jpeg

FAMOSTAR

Wij leveren dus niet alleen noodverlichting, maar veiligheid. Daar maken wij het verschil.

 

Of je nou op je werk zit, lekker uit eten gaat in je favoriete restaurant of iemand in het ziekenhuis bezoekt; je staat er niet altijd bij stil hoe je het gebouw veilig kunt verlaten als het nodig is. En dat is nou net het belang van onze noodverlichting.

Famostar is een volledig Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Al meer dan 60 jaar ontwerpen en assembleren we onze noodverlichtings armaturen in eigen huis. Deze zijn samen met installateurs, adviseurs en eindgebruikers ontwikkeld: gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd!

 

Voor ons is het belangrijk om te weten wat er speelt bij installateurs, adviseurs en eigenaren van gebouwen. In nauwe samenwerking met hen worden ideeën uitgewerkt tot nieuwe producten en diensten. Hierdoor zijn onze producten makkelijk te installeren en hebben we voor iedere situatie een goede oplossing.

Elk product is met zorg ontworpen en met aandacht in elkaar gezet bij ons in Velp. Dat doen we al 60 jaar lang. Dit maakt onze armaturen duurzaam en betrouwbaar. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op ons gehele assortiment! Dit alles is te vinden in de groothandel bij u om de hoek.

Onze klantenteams staan altijd voor u klaar. Voor een persoonlijk advies, een unieke oplossing voor een lastig probleem of gewoon met wat praktische tips. Wij maken het u graag gemakkelijk.

In ons Kenniscentrum Noodverlichting bouwen we onze kennis steeds verder uit. Deze delen we graag met iedereen. Want kennis is dé sleutel tot succes. Dat doen we in de vorm van trainingen en lezingen, waarbij we ons laten inspireren door de dagelijkse praktijk. Ervaar zelf ook eens in onze belevingsruimte hoe het is als de stroom uitvalt.

Wij zijn continu op zoek naar de beste manier om te ontruimen. Zo kwamen wij tot de ontwikkeling van Flash Alert™. Deze flitsfunctie zorgt ervoor dat vluchtende mensen sneller de nooduitgang vinden.

FAMOSTAR

famostar logo.png

Florijnweg 8
6883 JP

Velp

026-3846846
info@famostar.nl
www.famostar.nl

  • Black Youtube Icoon
  • Black Twitter Icon
linkedin icon.gif

PRODUCTFAMILIES

Vermogen-CELO-CI-VA-1-C.jpeg

CELO

Vermogen-Go-PPA-1.jpeg
Nightlife-VPA-1-White.png
Pro-WPA-1.png

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

NOODVERLICHTINGSARMATUUR (EN 60598-2-22), serie CELO

NOODVERLICHTINGSARMATUUR (EN 60598-2-22), serie GO!

NOODVERLICHTINGSARMATUUR (EN 60598-2-22), serie Nightlife

NOODVERLICHTINGSARMATUUR (EN 60598-2-22), serie PRO

bottom of page