gorter-animatie.gif

Nieuw Heerenhage: speciaal voor senioren

Nieuw Heerenhage is een woonvorm voor zelfstandig wonende ouderen. Het complex wordt ontwikkeld door TWA Architecten en Jorritsma Bouw West BV.

Nieuw Heerenhage is een woonvorm voor zelfstandig wonende ouderen. Het complex wordt ontwikkeld door TWA Architecten en Jorritsma Bouw West BV en komt op de plaats van de oude serviceflat Heerenhage in Heerenveen. Naar verwachting wordt het project in 2021 opgeleverd.

De nieuwbouw is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Het nieuwe gebouw wordt vrij van gasaansluitingen. De individuele warmtepompen zorgen straks voor een comfortabele temperatuur. Daarbij wordt het dak bekleed met zonnepanelen. En ook de dakluiken -welke voor een optimale daktoegang zorgen zodat de onderhoudsploeg de zonnepanelen veilig kan benaderen- dragen bij aan de duurzaamheidsambitie.

De toegepaste RHT-luiken van Gorter uit het Noord-Hollandse Schagen zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. Daarnaast kennen de dakluiken:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

 

 

Nieuw Heerenhage.png

De dakluiken zorgen dus voor een veilige toetreding tot het dak wat mede te danken is aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

 

 

dakluik.jpg