top of page

HAMAT

hamat logo klein.jpg

Adres: Spoelstraat 16

Postcode: 8281 JT

Plaats: Genemuiden

T: 038 – 385 55 28
E: verkoop@hamat.com
W: www.hamat.com

  • Facebook
  • Instagram
linkedin icon.gif

HAMAT

 

 

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Doormiddel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van nu.

Alle productie facetten en kennis in eigen huis
Alles uit voorraad leverbaar, snel uw producten in huis en altijd scherpe prijzen! De mogelijkheid om direct in te haken op de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Duurzaamheid
Uiteraard willen we de impact van HAMAT op het milieu zoveel mogelijk beperken. Daarom wordt er veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van duurzame producten, productiemethodes en procedures om afval te beperken en het energieverbruik te verminderen. Zo hebben wij onlangs onze 100 % natuurlijke kokosmat ontwikkeld.

Innovatie
Ons volledig geautomatiseerde magazijn biedt plaats aan 16.700 pallets. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en staat de voorraad op ieder gewenst moment voor u klaar.

Om optimaal te kunnen inspelen op de vraag en behoefte van u als klant produceert Avimat Coating B.V. sinds 1997 de schoonloop, droogloopmatten en entreezones waarvan HAMAT de verkoop verzorgd. Productiecapaciteit De laatste 15 jaar is er innovatief geïnvesteerd waardoor de productiecapaciteit is verdubbeld en door deskundige medewerkers en het gebruik van een ultramodern machinepark, kan er door de nieuwste technische toepassingen en oplossingen een hoge kwaliteit snijden, backen en verpakken geboden worden. Laboratorium De afgelopen decennia hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. We verbeteren de producten en de specifieke eigenschappen hiervan continu dankzij testen in ons eigen laboratorium.

Als HAMAT GROEP zijn we al jaren Internationaal georiënteerd. Sinds enkele jaren beschikken we over een eigen productie voor kokosrollen, kokosmatten en rubbermatten in India. Coco Fibre Industries Ltd. is ISO 9001: 2015, SMETA en C-TPAT gecertificeerd waardoor we kunnen zorgen dat continuïteit op de juiste kwaliteit wordt gewaarborgd. Zo bieden wij een breed scala aan producten en oplossingen wereldwijd. Onze productielijn in India voldoet aan alle Europese eisen en certificaten waardoor we in staat zijn optimaal te anticiperen op de vraag en zijn onze levertijden gegarandeerd.

PRODUCTEN

schoonloopmatten hamat.jpg
project.jpg
naaldvilt hamat.jpg
pvc hamat.jpg
catalogue hamat front.jpg

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

ENTREEMAT / SCHOONLOOPMAT 326 PROFI MINI LUX / 329 PROFI LUX

ENTREEMAT / BORSTELMAT 328 PROFI MINI SCRAPE / 337 PROFI SCRAPE.

ENTREEMAT / BORSTELMAT 330 PROFI BRUSH

ENTREEMAT / COMBINATIEMAT 335 PROFI DUO

ENTREEMAT / LOPER 561 SPAGHETTY

ENTREEMAT / SCHRAAPMAT 327 PROFI MINI RUBBER / 336 PROFI RUBBER.

NAALDVILT TAPIJT, TEGELS (EN 14041) STRONG MODULE

NAALDVILT TAPIJT, BANEN (EN 14041) STRONG

PVC LAMINAAT (EN 14041) COMFORT

PVC LAMINAAT (EN 14041 PREMIUM

PVC LAMINAAT EN 14041 PURE

PVC LAMINAAT (EN 14041) REALISTIC

PVC TEGEL (EN 14041) CONCRETE

SCHOONLOOPMAT 553 BRILJANT

SCHOONLOOPMAT 568 DIAMOND

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page