top of page

HAMAT

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Doormiddel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van nu.

Alle productie facetten en kennis in eigen huis
Alles uit voorraad leverbaar, snel uw producten in huis en altijd scherpe prijzen! De mogelijkheid om direct in te haken op de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Duurzaamheid
Uiteraard willen we de impact van HAMAT op het milieu zoveel mogelijk beperken. Daarom wordt er veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van duurzame producten, productiemethodes en procedures om afval te beperken en het energieverbruik te verminderen. Zo hebben wij onlangs onze 100 % natuurlijke kokosmat ontwikkeld.

Innovatie
Ons volledig geautomatiseerde magazijn biedt plaats aan 16.700 pallets. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en staat de voorraad op ieder gewenst moment voor u klaar.

Om optimaal te kunnen inspelen op de vraag en behoefte van u als klant produceert Avimat Coating B.V. sinds 1997 de schoonloop, droogloopmatten en entreezones waarvan HAMAT de verkoop verzorgd. Productiecapaciteit De laatste 15 jaar is er innovatief geïnvesteerd waardoor de productiecapaciteit is verdubbeld en door deskundige medewerkers en het gebruik van een ultramodern machinepark, kan er door de nieuwste technische toepassingen en oplossingen een hoge kwaliteit snijden, backen en verpakken geboden worden. Laboratorium De afgelopen decennia hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. We verbeteren de producten en de specifieke eigenschappen hiervan continu dankzij testen in ons eigen laboratorium.

Als HAMAT GROEP zijn we al jaren Internationaal georiënteerd. Sinds enkele jaren beschikken we over een eigen productie voor kokosrollen, kokosmatten en rubbermatten in India. Coco Fibre Industries Ltd. is ISO 9001: 2015, SMETA en C-TPAT gecertificeerd waardoor we kunnen zorgen dat continuïteit op de juiste kwaliteit wordt gewaarborgd. Zo bieden wij een breed scala aan producten en oplossingen wereldwijd. Onze productielijn in India voldoet aan alle Europese eisen en certificaten waardoor we in staat zijn optimaal te anticiperen op de vraag en zijn onze levertijden gegarandeerd.

HAMAT

hamat logo klein.jpg

Spoelstraat 16

8281 JT

Genemuiden

038 – 385 55 28
verkoop@hamat.com
www.hamat.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

hamat hq schoonloopmatten.png

Schoonloop matten

Hamat schoonloopmatten bieden de beste binnenoplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie.

hamat wasbare matten.png

Wasbare matten

Zoekt u een sterk absorberende mat, dan is een wasbare mat van Hamat de beste oplossing. De mate en snelheid van vuil- en vochtopname is uniek met als gevolg schone en droge voeten na binnenkomst. De Hamat wasbare matten zijn geproduceerd van katoenen, polyester of polyamide garens en wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. Hamat biedt van de wasbare matten een zeer brede collectie.

hamat naaldvilt.png

Naaldvilt

Hamat naaldviltmatten en rollen zijn met hun hoge schraapvermogen uiterst geschikt om het grove vuil van de schoenen af te schrapen. De naaldviltmat heeft met latex duo en waffle precoat verschillende soorten backingen en is leverbaar op een breedte van 400 centimeter. De kwaliteiten en segmenten zijn divers. Hamat levert naaldvilt ook in tegelvorm (50X50 cm).

hamat buitenmatten.png

Buitenmatten

Hamat biedt decoratieve en functionele buitenmatten voor elk seizoen. De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de TopLine-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de TopLine-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur.

hamat kokosmatten.png

Kokosmatten

De Hamat kokosmat biedt een natuurlijke entree voor binnen en buiten. Door de schrapende werking houdt de mat het grove vuil effectief buiten de deur. De kokosmatten zijn in verschillende dessins verkrijgbaar.

hamat project.png

Project

Projectmatten zijn de meest functionele en professionele entreezones uit het assortiment van Hamat. Ze bieden talrijke inzetmogelijkheden en zijn volledig op maat te verkrijgen. De matten zijn voor elk project inzetbaar, zowel op bestrating als in een put. De matten onderscheiden zich met aluminium en nylon borstels door hun hoogwaardige materialen. Op de projectmatten van Hamat zit 5 jaar garantie met een afschrijvingspercentage van 20% per jaar, mits onze onderhoudsvoorschriften worden opgevolgd.

hamat kunstgras.png

Kunstgras

HQ kunstgras, een 100% Nederlands product! Kunstgras is een synthetisch product, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De techniek van het produceren van kunstgras is zo verfijnt dat uw kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden is. Door de dorre grassprietjes die tussen de meerkleurige groene vezels staan, ontstaat een natuurgetrouw gazon waar u jarenlang plezier van heeft.

hamat natuurtapijt.png

Natuurtapijt

Hamat natuurtapijt op de vloer betekent puur en natuurlijk genieten. Hamat biedt een brede collectie, van kokos- tot zeegrasmatten. Het natuurtapijt heeft een breedte van 400 centimeter en wordt afgewerkt met een latex rug, verkrijgbaar als tapijt van muur tot muur of met een 6 centimeter zichtbare band als maatkarpet. De look kan variëren van katoen tot leer.

hamat taoijt en karpetten.png

Tapijt en Karpetten

Comfortabel  |  Trendy  |  Exclusief
Warm  |  Sfeervol

Hamat lopers.png

Lopers

Uw gasten een elegante entree bieden? Dan zijn de lopers van Hamat de ideale vloerbedekking voor bij de deur. De diverse soorten Hamat-lopers zijn leverbaar in diverse afmetingen. De rubberrollen zijn breed inzetbaar voor verschillende doeleinden en rolstoelgeschikt.

hamat trapmatten.png

Trapmatten

Belangrijk op de trap: een goede mat. Hamat trapmatten zijn makkelijk te bevestigen, zelfklevend en geluiddempend. De matten hebben voor de trap een sterke anti-slip functie. De Hamat trapmat is leverbaar in 12 verschillende kwaliteiten.

hamat identity pvc flooring.png

Identity PVC flooring

Voor welke ruimte u ook een nieuwe vloer zoekt, bij de Identity collectie vindt u de geschikte uitvoering. Naast de betonlook hebben alle vloeren een natuurlijke uitstraling, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer. Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en hebben brandklasse Bfl-S1. Al het PVC is voorzien van Dry-back en moet volledig verlijmd worden.

hamat verwerkingsmaterialen.png
hamat profielen.png

ENTREEMAT / SCHOONLOOPMAT 326 PROFI MINI LUX / 329 PROFI LUX

ENTREEMAT / BORSTELMAT 328 PROFI MINI SCRAPE / 337 PROFI SCRAPE.

ENTREEMAT / BORSTELMAT 330 PROFI BRUSH

ENTREEMAT / COMBINATIEMAT 335 PROFI DUO

ENTREEMAT / LOPER 561 SPAGHETTY

ENTREEMAT / SCHRAAPMAT 327 PROFI MINI RUBBER / 336 PROFI RUBBER.

NAALDVILT TAPIJT, TEGELS (EN 14041) STRONG MODULE

NAALDVILT TAPIJT, BANEN (EN 14041) STRONG

PVC LAMINAAT (EN 14041) COMFORT

PVC LAMINAAT (EN 14041 PREMIUM

PVC LAMINAAT EN 14041 PURE

PVC LAMINAAT (EN 14041) REALISTIC

PVC TEGEL (EN 14041) CONCRETE

SCHOONLOOPMAT 553 BRILJANT

SCHOONLOOPMAT 568 DIAMOND

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page