top of page
intra banner.jpg

INTRA BENELUX BV

Een unieke leverancier van rvs sanitair en aanverwante producten in de internationale markt. Gerealiseerd door het leveren van uitzonderlijke service en een compleet en kwalitatief hoogwaardig portfolio voor: openbare sanitaire ruimtes, gezondheidszorg, utiliteits- en gevangenisprojecten. Dat is wat wij u, als Intra willen bieden.

 

Scandinavisch design

Het Scandinavische design staat centraal in de productontwikkeling bij Intra. Wij streven altijd naar de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en kwaliteit. Kenmerken hiervan zijn sierlijke maar simpele lijnen, het gebruiken van kwalitatief hoogwaardige materialen en het toevoegen van praktische details.  Intra heeft inmiddels meerdere internationale design awards in ontvangst mogen nemen.

 

Historie Elcee Sanitair - Intra

Op 1 juni 2015 is de business unit RVS Sanitair van Elcee een strategische samenwerking aangegaan met Intra, wat uiteindelijk geleid heeft tot een definitieve overname op 01-10-2016. Door het bundelen van kennis op het gebied van productie, productportfolio, R & D, sales, distributie en ondersteuning, hebben we de service en kwaliteit die u van ons gewend bent naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Per 01-01-2019 is de naam Elcee Sanitair gewijzigd naar Intra Benelux.

INTRA BENELUX B.V.

intra benelux logo klein.jpeg

Korhoenweg 19

4791RM

Klundert

0168-745540
info.nl@intra-teka.com
www.intra-benelux.com

bottom of page