klein sloopwerken banner.jpg

H11

SLOOP- EN STUTWERK

KLEIN SLOOPWERKEN

t. klein logo.png

Adres: Vijfhuizerdijk 110

Postcode: 2141BD

Plaats: Vijfhuizen

T: 023-5553399
E: info@kleinsloopwerken.nl
W: www.kleinsloopwerken.nl

  • YouTube

Klein sloopwerken

 

Wie zijn wij?

 

T. KLEIN B.V. is een groeiende onderneming op het gebied van alle sloopwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, de nieuwste boor en zaagtechnieken en asbestsaneringen. Dit mede onder toezicht van verschillende kwaliteitskeurmerken, dit garandeert de kwaliteit en eindresultaat. Er wordt onder anderen zaken gedaan met collega aannemers, projectontwikkelaars, verschillende gemeentes, luchthavens én particulieren.

Al onze verschillende services die u worden aangeboden, kunnen zowel in bestaande of nieuwe bebouwingen plaatsvinden. Er wordt graag vooraf aan een groot project gebrainstormd over de verschillende aanpakken die mogelijk zijn.

Service & Kwaliteit

Veiligheid van mens en omgeving staat bij T. KLEIN B.V. hoog in het vaandel. Daarom leggen we per project de werkzaamheden vast in werkplannen voor asbestsanering, sloop en grondwerkzaamheden. De te nemen maatregelen worden voorgeschreven in een veiligheidsplan voor de werknemers.

Onze medewerkers die dagelijks klantgericht te werk gaan, zijn allemaal voorzien van een VCA en BHV-diploma, waarmee zij met de grootste zorg hun werk waarnemen.

 

Toolbox-meetingen en bijna-ongevallen worden bij ons vastgelegd en meerdere malen per jaar geëvalueerd. Er is binnen het bedrijf een KAM coördinator aanwezig, welke zich bezig houdt met Kwaliteitsbehoud, de ARBO en het milieu. Deze medewerker houdt toezicht op alle veiligheids-en milieu aspecten met betrekking tot personeel, werkzaamheden, processen en materieel. De voorschriften, welke T. KLEIN B.V. hanteert, staat beschreven in het veiligheidshandboek dat iedere werknemer in zijn of haar bezit heeft.

Het pakket aan certificaten dat het bedrijf in de loop der tijd verworven heeft geeft u de garantie dat zij kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn:

Wij werken volgens de norm van veilig en milieukundig slopen (SVMS-007). Hiertoe voeren wij uit:

  • Stoffen invertarisatie

  • Voorbereiding

  • Uitvoering

  • Afvoermatrielen

  • Stoffenverantwoording

Ook zijn wij in het bezit van een VCA Certificaat.