Nunner Logistics breidt zijn distributiecapaciteit in Nederland uit.

Het inmiddels gerealiseerde distributiecentrum en tevens hoofdkantoor voor de logistieke dienstverlener is gebouwd door Bouwbedrijf van Schijndel te Geffen.


Het distributiecentrum is ontwikkeld door Next Level Development op het industrieterrein BZOB in Helmond en kent een omvang van 15.000 vierkante meter. Het bedrijfspand is gecertificeerd met het BREEAM Very Good label.

Concrete International heeft voor dit project een mooie bijdrage mogen leveren voor het leveren en monteren van cellenbeton wandelementen uitgevoerd als brandwanden en heeft zo ook de engineering verzorgt voor de geleverde en gemonteerde geïsoleerde prefab betonnen Sandwichelementen.

 


 

 

 

Nunner-LSP-02-1024x683.jpg

Het betreft hier de geïsoleerde buitengevels uitgevoerd in een natuurstenen granulaat Porfier Blauw 8/12+1% zwart. De samenwerking met Bouwbedrijf van Schijndel is zeer prettig en professioneel verlopen inmiddels hebben we ook de Nieuwbouw van een bedrijfspand voor Knauf Insulation te Gilze Rijen naar tevredenheid afgerond.

PREFAB BETONELEMENTEN

Betonelementen van Concrete International bieden een efficiënte oplossing voor gevels, binnen- en brandwanden. Zowel voor ontwerpen in staal maar ook betonstructuren bieden wij de juiste oplossingen. Door toenemende eisen op gebied van brandveiligheid en isolatie waarden leveren wij, naast onze standaard producten, meer en meer maatwerk.

We bieden keuze uit diverse soorten afwerkingen, waarvan we de mogelijkheden ervan graag met u bespreken. We onderscheiden ons door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, welk uiteraard allen voldoen aan de hedendaags gestelde eisen.

concrete international banner.jpg