duofor banner.jpg

Duofor en YBS samen!

Binnenkort is het zover, per 1 september aanstaande bundelen wij onze krachten met YBS Insulation, Engelse fabrikant van reflecterende dak-, wand-, en vloerisolatie. Duofor zal het exclusieve YBS importeursschap voor het Europese vaste land volledig overnemen.

De afgelopen tijd is er in Europa veel veranderd. Tijden van pandemie, de aanstaande Brexit en de verder toenemende milieu-eisen vragen veel van ons, dus ook van de bouwsector. Maar tijden als deze laten ons beseffen dat we innovatief moeten zijn door bijvoorbeeld onze krachten te bundelen.

Zowel de producent Duofor als YBS Insulation staan voor service en doordachte, gecertificeerde oplossingen in de bouw. De perfecte basis voor een goede samenwerking, vinden wij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

veilige en betrouwbare autoliften

Werken bij of met CLT? wij zijn voortdurend op zoek naar samenweking en collega’s. neem gerust contact met ons op.

Waarom een CLT autolift?

Een ruimtebesparende parkeeroplossing

Car Lift Technologies (CLT) biedt high-tech parkeeroplossingen voor particulieren en bedrijven in het binnenstedelijk gebied alsook in het hoger segment luxe woonhuizen.

Veilig parkeren met de uiterst betrouwbare autolift

Een CLT autolift is uiterst hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar. Voortdurend zien we toe op technologische innovaties om onze diverse ontwerpen te evalueren en te verbeteren. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Iedere autolift is ontworpen en gefabriceerd volgens internationale erkende veiligheidsnormen.

Een high-tech autolift geheel aangepast aan uw wensen 

Het CLT parkeersysteem is breed toepasbaar en kan geheel aan uw specifieke wensen of afmetingen worden aangepast en worden voorzien van diverse high-tech opties. Tevens zijn de meeste parkeersystemen ook toegankelijk voor de elektrische rijder door het optionele FILLIE laadsysteem.  Daarnaast is elk systeem zo ontworpen dat het met een beperkte bouwvergunning en binnen een zeer korte uitvoeringsduur realiseerbaar is.

 

 

Duofor YBS.png

Met ons vaste distributienetwerk, technisch know-how en ruime voorraad zorgen wij ervoor dat u ook na de Brexit de continuïteit en service mag verwachten, die u van ons gewend bent.

Per 1 september komt Erik Kok het Duofor team versterken en zal hij zijn functie als Internationaal Salesmanager bij ons voortzetten. We heten Erik van harte welkom en kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!

Goed om te weten:
Achter de schermen zijn wij volop in beweging. Onlangs heeft SuperQuilt haar CE-ETA verkregen. Met deze Europese goedkeuring sluit SuperQuilt aan op het bouwbesluit en de toekomstige Wet Kwaliteitsborging Bouw.

eddie pieters.jfif