soundlessacoustics spread.jpg

Akoestische oplossingen voor Architecten

Een Architect heeft een belangrijke taak om zijn ontwerp zodanig te construeren dat mensen zich in de door hun ontworpen gebouwen prettig zullen voelen. Een goede absorptie draagt in belangrijke mate bij hoe mensen de ruimte beleven waarin zij zich bevinden en tijd doorbrengen.  Bij het ontwerp van een ruimte weet de architect zich geplaatst voor het vraagstuk hoe het akoestische klimaat binnen de ruimte in te richten en te beheersen, afhankelijk van de functionaliteit van deze ruimte.

Soundblox kan een uitstekende oplossing bieden voor het vraagstuk van de akoestische klimaat beheersing vanwege de vele mogelijkheden die dit product biedt om een stabiele akoestische (absorptie)wand te combineren met een esthetisch design, zowel in binnen- als buitentoepassingen. Zie daarvoor onze verschillende typen. Of het nu gaat om een kerk, bibiotheek of een conservatorium of een sporthal, Soundblox past in elk concept. Soundblox worden ook vaak als oplossing ingezet bij projecten waar heel specifieke eisen worden gesteld aan de akoestiek, zoals het Conservatorium te Luxemburg.


Van oudsher heeft Soundless Acoustics een bijzondere relatie met architecten met wie wij in de meeste gevallen al in het concept/ontwerp stadium contact hebben over specifieke oplossingen. Als klein en dynamisch bedrijf assisteren wij  architecten graag bij de realisatie van hun optimale ontwerp. Of het nu gaat om speciale aansluitingen, kleuren of vormen. Wij denken graag mee en zetten daarbij onze jarenlange ervaring, bouwkundigen en akoestische expert in om gericht te adviseren. Deze synergie heeft al geleid tot opmerkelijke ontwerpen en zelfs wel eens tot een nieuw type Soundblox, zoals ons A-blok dat totstand is gekomen in samenwerking met Quist Wintermans Architecten voor de renovatie van de Erasmus Universiteit van Rotterdam.


Laat u inspireren door de foto’s van onze projecten en aarzel niet om contact met ons op te nemen om (vernieuwende) ideeën te bespreken of foto’s op te vragen van speciale aansluitingen en denken heel graag met u mee.

SOUNDLESS ACOUSTICS

  • Facebook
linkedin icon.gif
soundless klein.jpg

Adres: De Warren 6

Postcode: 1187 LL

Plaats: Amstelveen

T: 020-3697050
E: info@soundlessacoustics.com

W: www.soundlessacoustics.com

performence.jpg
gymzaal_1.jpg