top of page

12,5K unieke views in november!


Sinds de start van NBS-bouwmaterialen.nl in maart dit jaar zie we een enorme toename van het aantal unieke bezoekers op onze website. Het begon voorzichtig met zo'n 3.000 unieke bezoekers in de eerste maand, naar maar liefst 12.500 in november!

Reden voor een feestje dus!


Een online catalogus

NBS-bouwmaterialen.nl is een online catalogus waarin de producten naar werksoorten zijn ingedeeld. De werksoortenindeling is feitelijk dé standaard in de bouw. Deze indeling en de een-op-een-koppeling aan de NBS-besteksystematiek maken deze online catalogus uniek. De productinformatie vind je in de online catalogus op dezelfde plaats terug als in de NBS besteksystematiek. We vertellen je graag alles over deze catalogus.

De voordelen van de catalogus

In de catalogus breng je als fabrikant, leverancier van bouwstoffen of dienstverlener je producten al in de ontwerpfase onder de aandacht van voorschrijvers. Ruim voor de start van een bouwproject dus. En als ontwerper en voorschrijver werk je eenvoudig, snel en kosteloos met dit integrale aanbod van besteksystematiek en de bouwmaterialen catalogus van NBS. Alleen maar voordelen voor alle partijen!

Neem snel een kijkje in de online NBS-bouwmaterialen catalogus! Ben je een voorschrijver, dan ervaar je hoe makkelijk de catalogus werkt in combinatie met de NBS-besteksystematiek. Ben je fabrikant, dan ontdek je hoe je producten maximale exposure kunt geven. En wil je de zichtbaarheid van jouw producten nog meer vergroten? Laat dan via bestekteksten ook productspecificaties opnemen in de NBS-besteksystematiek. Zo combineer je het beste van twee werelden!


Productinformatie online

NBS heeft alles onder één dak. Als fabrikant kun je direct een gratis basisprofiel laten opnemen. Wil je daarnaast een uitgebreide weergave van jouw producten in www.nbs-bouwmaterialen.nl, dan kan dat natuurlijk ook. Van basisproductinformatie tot aan BIM-objecten, productvideo’s en bestekteksten en -services. Alles is mogelijk. Meer informatie over de verschillende pakketten vind je op de contactpagina van www.nbsbouwmaterialen.nl. Wacht niet langer. Kom in contact met ontwerpers en voorschrijvers en deel jouw productinformatie online!

Compleet ontzorgd

Met onze full service ontzorgen we je compleet. Zo hoef je zelf geen tekstvelden in te vullen, foto’s, afbeeldingen of documenten te uploaden. Dat doen wij en dat scheelt jou een hoop kostbare tijd. Je bent ook niet gebonden aan een vast stramien, want je kunt ten opzichte van andere fabrikanten net dat verschil maken waardoor jouw profiel er meer uitspringt.


Meer informatie over de NBS-besteksystematiek vind je op www.nbsbestek.nl
185 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page