top of page

CEWOOD HOOGWAARDIGE HOUTWOLPANELEN

Bijgewerkt op: 18 sep. 2021

CEWOOD past met succes de 50-jarige Letse traditie toe van het produceren van houtwol panelen. CEWOOD SIA is een 100% Lets bedrijf dat momenteel meer dan 100 werknemers in dienst heeft.


Het bedrijf is opgericht in 2015. CEWOOD is de enige fabrikant van houtwol panelen in de Baltische staten en is wereldwijd een van de toonaangevende bedrijven binnen deze sector. De door ons bedrijf gehanteerde kwaliteitsnormen hebben ervoor gezorgd dat we de afzetmarkt van CEWOOD succesvol hebben kunnen uitbreiden naar een groot aantal landen. Marc Malherbe zag kansen voor de Nederlandse markt en besloot met zijn bedrijf prinmac importeur te worden van de CEWOOD producten


Marc Malherbe, van oorsprong architect, heeft in de afgelopen

decennia zijn sporen in de bouwtoelevering meer dan verdiend.

Hij werkte bij verschillende toeleveranciers van isolatie- en akoestische producten

en is dus een "oude rot" in dit vakgebied. Met Prinmac.com heeft Marc als doel om de markt te voorzien van eersteklas materialen. Een van deze producten is dus CEWOOD, geschikt voor toepassing in nagenoeg alle omgevingen.


Akoestische panelen

Akoestische panelen zijn milieuvriendelijk, duurzaam en beschikken over uitstekende brandwerende, akoestische en thermische eigenschappen.

Gezien de unieke eigenschappen worden ze veel toegepast in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor de afwerking van plafonds en wanden, zeker in ruimtes waar een goede akoestiek benodigd is. Tevens toepasbaar in ruimtes met een relatieve hoge vochtigheid.


Design panelen

CEWOOD-design tegels zijn nieuwe producten met unieke, veelzijdige en esthetische eigenschappen van houtwol. Bovendien verbeteren ze de akoestiek aanzienlijk in de ruimte.Elk paneel wordt met de grootste zorg op maat geproduceerd naar de wens van de klant, zowel voor moderne als klassieke interieurs. Ideaal voor architecten, ontwerpers alsook ook voor de particulieren. De panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen zodat aan alle wensen kan worden voldaan.Constructie panelen

CEWOOD constructie panelen worden in Letland geproduceerd en zijn duurzaam en natuurlijk, milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid. Dankzij de natuurlijke grondstoffen creëren de paneelstructuren een aangenaam microklimaat, kenmerkend voor ruimtes die zijn afgewerkt met natuurlijk hout. De constructie panelen behouden hun unieke eigenschappen gedurende de gehele levensduur. Het materiaal wordt in Letland al meer dan 50 jaar toegepast en elders in Europe zelfs al meer als 100 jaar. De panelen hebben goede thermische waarden waardoor gebouwen beschermd worden tegen grote temperatuurschommelingen. De door CEWOOD ontwikkelde paneelsystemen zijn de perfecte oplossing voor de combinatie van thermische isolatie, geluidsisolatie en absorptie, voor zowel nieuwbouw, renovatie van woningen en utiliteitsbouw.

Benieuwd naar de CEWOOD productspecificaties en toepassingen van de CEWOOD producten, ga dan snel naar de downloadpagina of neem contact op met Marc Malherbe 06-57880227
Prinmac BV Construction Materials

Gageldonk 6 - 4854 LH Bavel

Tel. +31 657880227 - info@prinmac.com
1.072 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page