top of page

Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2023.

DELABIE ondersteunt openbare gebouwen bij hun dagelijkse uitdagingen door producten te ontwerpen die stijlvol, doeltreffend en verantwoord zijn. Ons doel is innoveren, en daarbij water-en energiebesparing vooropstellen!


Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2023.


TEMPOMATIC Connect bedieningsplaat voor WC

De TEMPOMATIC Connect toiletspoelingzonder reservoir kan op 2 manieren geactiveerd worden: op vraag van de gebruiker (zonder manueel contact) of automatisch na vertrek van de gebruiker. Het Bluetooth-systeem, verbonden met de DELABIE Connect applicatie, maakt het eenvoudig de detectieafstand, de duur van de spoeling of de modus/duur van de periodieke spoeling aan te passen. Een perfecte ervaring en hoge ecologische prestaties worden gegarandeerd.
 

TEMPOMIX 3 zelfsluitende wastafelmengkraan

De zelfsluitende kranen winnen aan hoogte! De TEMPOMIX 3 wastafelmengkraan is voortaan beschikbaar in 2 hoogtes - 170 mm en 250 mm - voor installatie op blad of half-ingebouwde wastafel. De zelfsluiting van 7 seconden laat een waterbesparing toe van 85 %. Met zijn lichaam in rvs en verstevigde bevestiging is deze mengkraan uiterst robuust en duurzaam. 

ALGUI zwarte waskom voor opbouw

Durf te kiezen voor de ALGUI opbouw wastafel in mat zwart Teflon®! Hij zorgt niet alleen voor een vleugje design, maar hij zorgt eveneens voor een optimale weerstand en hygiëne, wat essentieel is in publieke ruimten. Deze wastafel past perfect bij de hoge BLACK BINOPTIC kranen en muurmodellen.


 

HEMI zwarte wastafel voor inbouw


Ga voor stijlvol en tijdloos zwart met deze HEMI inbouw wastafel in mat zwart Teflon®. Combineer een zwarte kraan met een zwarte afvoerplug voor een volledig zwarte look of combineer met een verchroomde kraan en afvoerplug voor een "mix and match" look zwart/verchroomd.


 

Basic+ douchezitje

Dit douchezitje maakt DELABIE's douche-assortiment compleet. In opgeklapte positie neemt het zitje weinig ruimte in beslag, waardoor het uiterst geschikt is voor gedeeld gebruik van de douche. Het strakke en elegante zitje biedt de gebruiker een gevoel van comfort en welzijn, zowel thuis als buitenshuis.

 

Be-Line® douchekruk

Om de stabiliteit en het welzijn van de gebruiker te garanderen, ongeacht zijn niveau van zelfstandigheid, heeft DELABIE het Be-Line®gamma uitgebreid met een douchekruk. Deze douchekruk is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen (wit, zwart en antraciet). De strakke lijnen zorgen voor een natuurlijke integratie in zijn omgeving, met behoud van een perfect evenwicht tussen esthetiek en comfort. 

Mechanische douchemengkraan voor inbouw met drukcompensatie

DELABIE heeft zijn douchemengkranen voor inbouw herontworpen met een 100 % waterdichte inbouwdoos. Het ontwerp draagt bij tot de veiligheid van de patiënt, de preventie van nosocomiale infecties en het algemeen comfort in zorginstellingen. Het onderhoud is vereenvoudigd: de toegang is via de voorkant van de inbouwdoos door de plaat te verwijderen. 

Bergensesteenweg 106 A

bus 5 1600 Sint-Pieters-Leeuw

BELGIË Tel : +32 2 882 21 412.073 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page