top of page
soudal banner.jpg

SOUDAL KITTEN

DE SOUDAL GROEP BOUWT AAN DE TOEKOMST

 

De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. Het Belgische familiebedrijf uit Turnhout, dat in 1966 door Vic Swerts werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

De groep heeft 19 productievestigingen in 5 werelddelen, verkoopkantoren in 44 verschillende landen en ca. 3.100 medewerkers wereldwijd. Een jarenlange visie op innovatie - met aanzienlijke investeringen in R&D - én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor het succes van de Soudal Group.

INNOVATIE

Het onderzoek voor en de ontwikkeling van nieuwe producten, producttechnologieën en productiemethoden zit in onze genen.

Een team van hooggekwalificeerde onderzoekers, ingenieurs en technici is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten in elk land. Hieruit zijn ook enkele baanbrekende innovatieve producten voortgekomen die de marktpositie van Soudal helpen te verstevigen. Innovatie is daarmee de motor voor de organische groei van de Soudal Group.

FEITEN & CIJFERS

Een geconsolideerde omzet van € 835 mio. in 2018; 350 mio. geproduceerde eenheden mastieken en PU schuimen in 19 productievestigingen; ca. 3.100 medewerkers wereldwijd; bijna € 59 mio. aan investeringen in 2018: dat zijn de indrukwekkende feiten en cijfers van de Soudal Group.

SOUDAL KITTEN

Een team van hooggekwalificeerde onderzoekers, ingenieurs en technici is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten in elk land.

Houtstraat 23

6001 SJ

Weert

076-5424901
nederland@soudal.com
www.soudal.com

  • Facebook
  • Black Youtube Icoon
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

lijmen PRO_0.jpeg
voegkitten PRO_0.jpeg
schuimen_0.jpeg
coatings_0.jpeg
lijmen PRO_0.jpeg
voegkitten PRO_0.jpeg
schuimen_0.jpeg
coatings_0.jpeg
bottom of page