top of page
1916 bouwplaats banner.jpg

H10

BOUWWPLAATSINRICHTING

1916 BOUWPLAATSSERVICE

​Met 1916 Bouwplaatsservice verzekert iedere bouwonderneming zich van kwalitatief hoogwaardig materieel en een efficiënte bouwplaatsinrichting. Met een uitgebalanceerde bouwplaatsinrichting staat een bouwproject al voordat de eerste paal de grond in  gaat. Op basis van een doordacht ontwerp, een naadloze aanleg en een stevig plan van onderhoud is iedere bouwplaats van 1916 bouwplaatsservice klaar voor de start.

Onze kracht

  • Ervaren vakmensen & officieel erkende installateurs

  • Ervaring met de meest uiteenlopende woningbouw- en utiliteitsprojecten

  • Korte lijnen en één vaste gesprekspartner

  • Bouwplaatsinrichting waarbij veiligheid, logistieke efficiency en kostenbesparing centraal staan

  • Innovatief en meebewegend met de markt

  • Uitgebreid materieel assortiment

Bouwplaatsinrichting

Bouwplaatsinrichting omvat het optimaal inrichten van een bouwterrein. Hierbij letten wij op aspecten als veiligheid, mileu, omgeving, logistieke efficiency en kostenbesparing. Met een goede voorbereiding en een uitgebalanceerde bouwplaatsinrichting staat een bouwproject al voordat de eerste paal de grond in gaat. Op basis van een doordacht ontwerp, een naadloze aanleg en een stevig plan van onderhoud is iedere bouwplaats van 1916 bouwplaatsservice klaar voor de start. 1916 bouwplaatsservice heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bouwplaatsen en kan daardoor goed anticeperen op eventuele problemen die iedere locatie, materieel of omgeving teweeg kan brengen.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze voorbereiding begint met het opstellen van een inrichtingsplan. Voor een efficientie bouwplaatsinrichting is het van belang om voor de start alle processen gedurende het project in kaart te brengen. Ook moet er rekening worden gehouden met omgevingsfactoren, logistiek en kostenbesparing. Met onze jarenlange ervaring en een team van professionele vakmensen en ervaren monteurs ben je verzekerd van een efficiënte bouwplaatsinrichting.

Een vakkundige aanpak

1916 bouwplaatsservice kan op aanvraag een kostenbegroting inclusief technische bouwplaatsinrichtingplan opstellen. Het bouwplaatsinrichtingplan omvat informatie over o.a. toegangscontrole en aanlegschema energie & water. Wij streven altijd om uw bouwplaats in te richten met materieel dat uit uw eigen voorraad komt. Mocht u te kort schieten in materieel dan kan 1916 bouwplaatsservice hierin voorzien. Onze ervaren monteurs zullen u volledig ontzorgen op het gebied van montage & demontage van materieel. Daarnaast hoeft u zich ook niet te bekommeren omtrent nuts aanvragen, beveiliging, verlichting of tijdelijke huisvestiging voor uw personeel.

1916 BOUWPLAATSSERVICE

1916 logo klein.jpg

Kuiper 16

5521 DH

Eersel

0497 – 51 32 34
info@1916bps.nl

www.1916-bps.nl

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw

bottom of page