top of page
gooische-villa-aa-achterkant.jpeg
AA-plus logo.jpeg

ONTWERPBUREAU

AA+.png

AA+ ONTWERPBUREAU

 

bouwend in vertrouwen

Ontwerper Marinus Weijers is gespecialiseerd in exclusieve villabouw. Stijl, gevoel, balans en meesterlijk maatwerk vormen de rode draad in zijn ontwerpen.
Meedenken van A tot Z met de bouw, het interieur en de buitenruimte van zijn opdrachtgevers, past de ontwerper als een huis. Een creatieve vakman die het hoogste resultaat nastreeft en met liefde voor ambachtelijk bouwen, unieke en markante woningen ontwerpt. Elk project wordt met dezelfde zin voor perfectie, passie, authenticiteit en grondige kennis van zaken ontworpen en gerealiseerd. Vanuit deze passie is tevens zijn bedrijfsnaam ontstaan, passend bij zijn ambitie om absolute exclusiviteit te creëren met Koninklijke AA klasse.
Het werk van AA+ ontwerpbureau is duidelijk herkenbaar door het gebruik van natuurlijke materialen in aardse tinten. De warme, huiselijke sfeer is bij ieder gerealiseerd project direct voelbaar. Een bouwpartner die zijn ervaring, visie en vakmanschap graag deelt met kritische huiseigenaren die geen enkele concessie doen als het gaat om kwaliteit.

totaalconcept in een hand

Marinus Weijers is uw bouwmeester van ontwerp tot verhuizing. Als persoonlijk aanspreekpunt zorgt de ontwerper voor synergie door alle disciplines te verenigen tijdens het gehele bouwproces. Marinus denkt met een scherp oog voor detail mee, van ontwerp tot bouwbegeleiding van exterieur, interieur en buitenruimte.
Als onafhankelijke kwaliteitsbewaker laat hij niets aan het toeval over.
Met een uitgebalanceerd ontwerp als basis voor het totaalconcept, regelt en begeleidt hij budgettair transparant en ontzorgt klant en partners volledig tot in de geraffineerde details. Met deze turn-key werkwijze, weet Marinus veeleisende high-end opdrachtgevers met een exclusieve lifestyle aan zich te binden.

 

AA+ ONTWERPBUREAU

AA-plus logo.jpeg

Adres: Kerkweg 77d

Postcode: 2825 NA

Plaats: Berkenwoude

T:  06 16 405 265  
E: aa-plus@kliksafe.nl
W: 
www.aa-plus.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
linkedin icon.png

bouwstijlen

Marinus Weijers heeft zijn handtekening gezet onder bouwontwerpen voor landgoederen, luxe villa’s, herenhuizen, notariswoningen en woonboerderijen, maar heeft een voorliefde voor villabouw in de Kempische- en Gooische stijl. Woningen met een traditionele, landelijke architectuur, met onderscheidende en duurzame elementen, die klasse en persoonlijkheid uitstralen.
De eigentijdse ‘Gooische bouwstijl’ is van een ingetogen charme en heeft speelse vormen met vaak een bijzonder gevormde rieten kap. De klassieke ‘Kempische bouwstijl’ met natuurlijk doorleefde materialen heeft Marinus doorgevoerd in zijn eigen woonhuis in Berkenwoude, waar tevens zijn ontwerpbureau is gevestigd.

toekomst in perspectief

Ideeën en droomwensen vertaalt de ontwerper al snel in een creatieve schets voor een harmonieus totaalconcept en zet deze vakkundig om in een 3D-visualisatie, waarmee uw woning tot leven komt. De werkelijkheid wordt echt voelbaar wanneer Marinus een maquette overhandigt. Een duplicaat van uw woning biedt inzicht in de kleinste details van het ontwerp, met uw droomvilla als “poppenhuis” in handformaat.

winst op alle fronten

Functionele- en financiële wensen van de opdrachtgever worden vertaald in bouwkundige kwaliteit met een passende uitstraling. Een zorgvuldig geselecteerd team van specialisten, veelal ambachtelijke familiebedrijven met een lange staat van dienst en passie voor hun vak, wordt vanaf de ontwerpfase betrokken. Marinus is de verbindende factor tussen architectuur, interieurinrichting en tuinontwerp waardoor een optimale synergie is verzekerd. De creaties van AA+ ontwerpbureau garanderen op een natuurlijke manier een volmaakte harmonie tussen binnen en buiten.

portret-marinus.png

PROJECTEN