top of page
AABO TRADING

Aabo Trading

 

Maak kennis met Aabo Trading…

 

Aabo Trading, opgericht in 1987, is qua aantal vestigingen en aantal medewerkers veruit Nederlands grootste, ongebonden groothandel in dakmaterialen en aanverwante artikelen. Daar zijn we heel trots op. Het is die ongebondenheid die ons in staat stelt om steeds een eigen marktbenadering te kiezen en ervoor gezorgd heeft dat wij zijn uitgegroeid tot de meest complete aanbieder voor álles dat met het dak te maken heeft.

Of het nu gaat om dakmaterialen, bevestigingsmiddelen, duurzame- en energiecreërende dak-oplossingen, gereedschappen, dakveiligheid of hoogwaardig zetwerk uit eigen zetterijen: wij hebben de materialen én de kennis in eigen huis en eigen beheer. Onze filosofie is om voor onze klanten de ultieme dakenpartner te zijn die álles voor het dak heeft en álles voor het dak geeft…

AABO TRADING

aabo trading logo klein

Postbus 75

6640 AB

Beuningen

088-9965555
info@aabo.nl
www.aabo.nl

  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif

Landelijke dekking

Aabo Trading beschikt over 20 vestigingen verspreid door heel Nederland. Van Drachten tot Maastricht: er is altijd een vestiging in de buurt. Onze vestigingen opereren autonoom en beschikken over eigen buitendienst-  en binnendienstmedewerkers. Hierdoor weet u als klant direct met wie u te maken heeft en heeft u een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.

Omdat advisering bij ons hoog in het vaandel staat, werken op elk filiaal BDA-geschoolde medewerkers die weten waar ze over praten en u kunnen bijstaan met technisch advies.

aabo trading dakbanen
aabo trading daktoebehoren
aabo trading isolatiematerialen
aabo tradig afvoer en ontluchtingen
aabo trading bevestigingssystemen
aabo trading gereedschap
aabo trading lichtgewicht hellend daksystemen
aabo daglichtproducten
aabo trading dakbestrating
aabo trading groendaken
aabo trading dakveiligheid
aabo trading duurzame oplossingen
aabo trading zetwerk op maat
aabo trading zonnestroomsystemen

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw

bottom of page