AAC Floors

H42

DEKVLOEREN EN VLOERBEDEKKINGEN

AAC FLOORS

aac floors logo klein

Ambachtsweg 56

6673 DK

Andelst

023 – 5269598
info@aacfloors.nl
www.aacfloors.nl

AAC Floors

AAC-Floors heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van geslepen asfalt vloeren en elementen. Door een unieke combinatie van technieken en creativiteit hebben wij voor een bestaand product een nieuwe toepassing bedacht. Door de toplaag van het asfalt weg te schuren ontstaat er een granitachtige uitstraling.

De kracht van AAC-Floors is, dat wij de vernieuwer zijn op het gebied van asfalttoepassingen. Wij zijn in staat voor u vloeren en elementen te ontwerpen naar uw specifieke wensen.

Door diverse samenstellingen en toevoegingen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen gemaakt worden. Voor zowel binnen als buiten toepassingen.

 

U kunt hierbij denken aan een binnenvloer voor bijvoorbeeld een showroom, huis, kantoorgebouw of horecagelegenheid. Maar ook voor buiten toepassingen is geslepen asfalt de mooie esthetische toevoeging aan het straatbeeld, zoals een plein, vijver of wandelgebied.

 

Buiten de esthetische waarde van het product is geslepen asfalt ook milieuvriendelijk, betaalbaar en duurzaam.

De toepassingen van AAC-Floors zijn gepatenteerd.

Historie

 

In 1997 kreeg Frans Uhl de unieke kans om een deel van een oud zwembad genaamd Stoopsbad te Overveen aan te kopen, om daar een woning in te realiseren. Het was een uniek project waar Frans als ontwerper zijn creativiteit in kwijt kon. Zodoende is in 1999 AAC-Floors ontstaan. Hij kreeg namelijk het creatieve idee om een asfaltvloer toe te passen in de woning.

Echter de eerste twee telefonische contacten met mensen uit de asfalt wereld verliepen niet zoals hij had gehoopt, dat is omdat zij het toch wel een enorm raar idee vonden van Frans, om een vloer van asfalt in zijn woning aan te leggen. Nu gaf hij zijn idee niet zomaar op en bleef volhouden en kreeg uiteindelijk de tip om contact te leggen met de heer Johan Pasveer van de firma S.B.O. BV. De heer Johan Pasveer zag wél wat in zijn idee en durfde het avontuur aan, en zo is de allereerste gepolijste gietasfalt-vloer in een woning gerealiseerd!

Na dit succesvolle project is Frans het product verder gaan ontwikkelen voor de markt, voor zowel binnen als buiten toepassingen, in samenwerking met specialisten als Shell, S.B.O. BV en de BAM Infra Wegen. Uiteindelijk heeft het geresulteerd tot een patent op zijn toepassing met asfalt.

met asfalt kan je meer doen.jpg
ontwerp en ontwikkeling.jpg

Ontwerp en ontwikkeling


Door diverse samenstellingen en toevoegingen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen worden gemaakt, voor binnen en buiten. Maurice van Oosterwijk is de projectleider. Het ontwikkelingen van de concepten en ontwerpen zijn in handen van Frans Uhl.

gietasfalt.jpg

Gietasfalt


Bij de asfaltvloer voor binnen wordt gietasfalt met de hand aangebracht en daarna wordt de toplaag gepolijst. Ook wordt gietasfalt toegepast bij buiten projecten waarbij wegenasfalt niet toepasbaar is, denk aan het asfalteren van een dak. Zie binnen projecten op de site voor voorbeelden.

wegenasfalt.jpg

Wegenasfalt


Wegenasfalt wordt machinaal aangebracht en nadat het is aangebracht wordt de toplaag gestraald of gepolijst. Denk bijvoorbeeld aan het project de Boulevard van Scheveningen.
Zie buiten projecten op de site voor meer voorbeelden.

PROJECTEN

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw