top of page
aalbers wico logo.png
aalbers wico bedrijfspand.jpeg

AALBERS WICO

aalbers wico logo klein.png

Molenstraat 18

3927 AC 

Renswoude

0318-571411
sales@aalberswico.nl
www.aalberswico.nl

  • YouTube
linkedin icon.gif

AALBERS WICO

 

aalbers|wico: metaalbedrijf én beveiligingsspecialist

 

De geschiedenis van aalbers|wico begint in 1966, wanneer de firma Aalbers wordt opgericht als constructiewerkplaats in Renswoude. In 2001 verandert de bedrijfsnaam in aalbers|wico, naar aanleiding van de overname van het bouwkundig beveiligingsbedrijf Wico door Aalbers.

2 divisies, 100 medewerkers, 15.000 m² vloeroppervlakte

Inmiddels hebben we op onze productielocaties in Renswoude ruim 15.000 m²  vloeroppervlakte ter beschikking, en werken er bij aalbers|wico meer dan 100 deskundige vakmensen binnen twee zelfstandig opererende divisies: defence & security en metaal & techniek.

metaal & techniek: technische oplossingen in staal, rvs en aluminium

De divisie metaal & techniek van aalbers|wico staat bekend als een gerenommeerde allround leverancier van technische oplossingen in staal, rvs en aluminium. Van halffabricaten en metalen constructies tot complete machines. Om onze klanten op dit gebied optimaal te kunnen blijven bedienen werken wij continu aan de verbetering van onze processen, methoden en technieken.

defence & security: specialist in bouwkundige beveiliging

Defence & security geldt als een toonaangevende specialist in bouwkundige beveiliging. Wij richten ons met deze divisie op vier disciplines: inbraakwering, kogelwering, explosiewering en brandwering. Op deze gebieden willen we bij de internationale top horen. Daartoe besteden we veel aandacht aan R&D en productinnovatie. Wij stellen ons op als een betrouwbare en integere partner. 

Bekijk ook onze folder defence & security (pdf)

 

service & onderhoud: voor elke deur (en elke machine) de juiste service

Of het nu gaat om correctief, preventief of proactief onderhoud. Op het gebied van deuren is onze divisie service & onderhoud al jaren een van de meest vooraanstaande servicepartners van Nederland. Daarnaast verzorgt deze gespecialiseerde divisie tegenwoordig ook onderhoud aan andere machines en systemen die door ons zijn geproduceerd. Van onderhoudscontract tot spoedreparaties: u kunt rekenen op onze vakkundige adviseurs en monteurs. 

metaal & techniek

samen voor onze klant

van vlakke plaat tot complete machine

Of het nu gaat om de bewerking van een vlakke plaat, het produceren van halffabricaten of de constructie van een complete machine. Metaalwerk is altijd maatwerk bij aalbers|wico. Dat was al zo toen ons bedrijf in 1966 werd opgericht. Bijna 50 jaar later leveren we nog steeds maatwerk, maar nu met de modernste productietechnieken. Inmiddels hebben we meer dan 15.000 m2 vloeroppervlakte ter beschikking. En ruim 100 deskundige vakmensen, die doordachte oplossingen engineeren en produceren op het gebied van metaal en techniek. Voor u, onze klant. En samen met u, voor úw klanten.

defence & security

het beste in bouwkundige beveiliging

 

dé specialist in bouwkundige beveiliging

Binnen de uitgebalanceerde mix van OBE-maatregelen die nodig is om adequaat in te spelen op veiligheidsrisico’s, spreken de bouwkundige aspecten het minst tot de verbeelding. Het belang van bouwkundige beveiliging wordt hierdoor vaak onderschat. Wilt u de juiste beveiligingsbalans vinden? Op het gebied van bouwkundige beveiliging geldt aalbers|wico al jaren als dé expert. In binnen- en buitenland. Honderden bedrijfspanden en overheidsgebouwen over de hele wereld zijn al voorzien van onze oplossingen. Doordachte bouwkundige constructies, perfect afgestemd op de organisatorische en elektronische aspecten van de beveiliging.

NIEUWSBRIEF

AANMELDEN

CONTACT

CONTACTGEGEVENS

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw

bottom of page