top of page
meg-facciate-gallery-2.jpeg
abet laminati logo.jpg

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

Abet Laminati

Abet Laminati, opgericht aan het einde van de jaren 1950, is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van decoratief laminaat. Het gevarieerde universum van Abet Laminati wordt gevormd door een eindeloos aantal producten met verschillende kenmerken, esthetische eigenaardigheden en functies. Het bedrijf heeft altijd de nadruk gelegd op de relatie tussen design en cultuur. In de loop der jaren heeft Abet Laminati samengewerkt met topontwerpers zoals Giorgetto Giugiaro, Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Mario Bellini, Enzo Mari, Joe Colombo, Francois Burkhardt, Paola Navone, Karim Rashid, Konstantin Grcic, Ugo Nespolo, Giulio Iacchetti en vele anderen: dankzij deze samenwerkingen heeft Abet Laminati zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van design.

 

 

ABET LAMINATI

abet laminati logo klein.jpg

Lagedijk Noord 4

3401 VA

IJsselstein

088-0101700
info@abet.nl
nl.abetlaminati.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

De belangrijkste voorbeelden zijn Alchymia en Memphis, geboren eind jaren zeventig en begin jaren tachtig: deze culturele operaties hebben het internationale ontwerp diepgaand gemarkeerd en zijn overal een zeer belangrijk instrument geworden voor de promotie van de 'Made in Italy'. In de loop der jaren heeft Abet Laminati zijn laminaten verbeterd door nieuwe decors en structuren te onderzoeken die nieuwsgierigheid kunnen opwekken, emoties kunnen opwekken, inspiratie kunnen brengen. Het laminaat heeft een identiteit gekregen die altijd anders kan zijn: met Abet Laminati zijn de laminaten altijd in ontwikkeling. In meer dan 60 jaar van zijn geschiedenis heeft Abet Laminati altijd zo'n groot belang gehecht aan zakelijke verzoeken en culturele veranderingen en is hij blijven investeren in technologie en creativiteit, werkend aan productimago om originele en verschillende producten aan te bieden, met een steeds grotere collectie.

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw

bottom of page