top of page

Aectual

Wij zijn Aectual, voor jou

 

Opgericht vanuit een missie om vrijheid van ontwerp en op maat gemaakte architectuur naar de massa te brengen en om de productie van steden schoner, sneller en beter te maken Onze droom is om iedereen ter wereld toegang te geven tot goede architectuur en duurzame steden. Daarom ‘kraken’ we de complexe toeleveringsketens van de bouwsector, door digitaal geproduceerde bouwproducten te ontwikkelen. We creëren werkelijke ontwerpvrijheid, enorme kostenreductie, perfecte consumentenkwaliteit en geen verspilling. Doe mee met deze revolutie!

 

Onze ambitie is om voor iedereen maatwerk en hoogwaardige architectuur te bieden. We beginnen met het aanbieden van architecten en ontwerpers nieuwe ontwerptools die loskomen van architectonische standaardisatie. De ontwerp- en fabricagetools van Aectuals voor het bouwen van producten stellen ontwerpers, architecten en klanten in staat om op maat gemaakte en ontwikkelde architecturale producten op elke schaal en voor alle soorten gebouwen te maken. Samen bouwen we aan de naadloze gebruikersinterface die uw visuele ontwerp in realtime laat zien.

e6e4653fc110401cb31fac6ab0b15a4abb328fdc-5568x3712.jpeg
6daad066b2f70154083aa1bd15e9d7adbf8f7f4a-799x1500.jpeg

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie,

bottom of page