top of page
aesy liften banner.png

H66

LIFTINSTALLATIE

aesy liften.png

AESY LIFTEN

AESY LIFTEN, MARKTLEIDER IN PLATFORMLIFTEN

 

Aesy Liften is opgericht in 2005 als zelfstandig dealer van platformliften. In 2009 werd Aesy Liften reeds verkocht aan Cibes Lift Group, waarna Aesy vanaf 2012 marktleider werd in het plaformliftensegment. Inmiddels is Aesy Liften bijna 10 jaar een volledige dochteronderneming van de fabrikant en uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy Liften Nederland en België zijn samen inmiddels meer dan 100 medewerkers groot. Hier bovenop huren wij een aantal onderaannemers in die vast voor ons werken, die ook bij ons opgeleid en getraind worden om de Aesy kwaliteit te kunnen waarborgen. Aesy Liften is de enige partij in Nederland en België waar u een Cibes product kunt kopen.

CIBES LIFT GROUP, WERELDMARKTLEIDER

Aesy Liften is een volledige dochteronderneming van Cibes Lift Group, welke wereldmarktleider is op het gebied van spindel aangedreven platformliften. Dit succes is onder andere behaald door kwaliteitsliften met een goed design te leveren. De liften worden ontworpen en geproduceerd in de fabriek in Zweden. Vanuit hier worden liften geproduceerd voor meer dan 70 landen over de hele wereld, die via directe Cibes bedrijven en daarnaast meer dan 200 gecertificeerde distributeurs verkocht worden. Door de jaren heen heeft Cibes meer dan 40.000 liften verkocht en geïnstalleerd, welke dagelijks door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt worden. Ben jij daar één van?

AESY LIFTEN

aesy liften logo klein.png

Mercurion 30

6903 PZ

Zevenaar

0316 - 24 62 46
info@aesyliften.nl
www.aesyliften.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

PLATFORMLIFTEN

Een Aesy platformlift is het alternatief op de traditionele lift. Door de zeer kleine inbouwmaat zijn onze platformliften in elke omgeving te plaatsen, zowel binnen als buiten. Er zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig waardoor een platformlift zeer geschikt is voor zowel nieuw- als bestaande bouw. Van kleine huislift tot grote bedlift en brancardlift.

Een Aesy platformlift is voorzien van een meegeleverde schacht, maar kan ook in een bouwkundige schacht toegepast worden. Het platform beweegt zich langs de geleiders en wordt aangestuurd door een electromotor. Een Aesy platformlift is gecertificeerd comfort de machinerichtlijnen (2006/42/EG, EN81-41 en EN81-70) hierdoor heeft een Aesy lift een snelheid van 0,15m/sec, dient de knop ingedrukt gehouden te worden aan de binnenzijde van de lift en is er geen liftkeuring nodig. Indien u een geheel automatische besturing wenst, kunt u kiezen voor een Personenlift Cabine Schuifdeur.

Personenlift A-5000

De Personenlift A-5000 is onze meest toegepaste platformlift. Dit vanwege zijn veelzijdigheid in gebruik maar ook door de vele uitbreidingsmogelijkheden. De standaard afmeting is rolstoeltoegankelijk.

buitenlift

Wanneer een lift gewenst is maar er binnen geen ruimte is dan biedt de Buitenlift de oplossing. De lift is standaard rolstoeltoegankelijk en geschikt van -35 tot +40 graden.

huislift A-4000

De Huislift A-4000 is met een vloeroppervlak van circa 1m2 onze kleinste en meeste compacte platformlift. De huislift A-4000 maakt uw gebouw toegankelijk voor personen en rollator en wordt dan ook veel toegepast in woonhuizen.

bedlift-brancardlift.jpeg

De bedlift & brancardlift is heeft een hefvermogen tot 1000kg en is door het grote platform toegankelijk voor bed/brancard en grote groepen personen.

10610_kalea-staircase-xr-800x1217-bew2.jpeg

NIEUW: HUISLIFT AIR®

Een combinatie van tijdloos Scandinavisch design, intuïtieve functie en natuurlijke materialen.

cibes_3dec-4355-redigera-1170x700.jpeg
3911351_0kopie.png

CABINELIFTEN

Met onze cabineliften creëert u het liftgevoel van een traditionele lift, maar met de voordelen van een Aesy Platformlift. Onze cabineliften zijn sneller en gemakkelijker te installeren dan conventionele liften.

Voor het toepassen van een cabinelift zijn geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd, hierdoor zijn onze cabineliften zeer geschikt voor zowel bestaande- als nieuwbouw. Het is mogelijk een cabinelift in een zelfdragende of bouwkundige schacht uit te voeren.

Onze cabineliften bieden verschillende mogelijkheden. Van een draaideur met semi-automatische besturing tot een volledig gesloten cabine middels schuifdeuren met automatische besturing.

header-1-1170x700.jpeg
dsc_0043-2-1170x700.jpeg

Comfort en gebruikersgemak als uitgangspunt, een oplossing voor elke toepassing, hoogwaardige afwerking en een gevoel van luxe. Dit alles vind je terug in de Cabine Schuifdeur Pure.

De lift beschikt over een volledig gesloten cabine en is geheel voorzien van volledig automatische besturing. De cabinelift kan worden uitgevoerd met een zelfdragende- of in een bouwkundige schacht. Naast de toepassing in een nieuwbouwproject is de lift ook geschikt om toe te passen in renovatieprojecten of ter vervanging van een oude liftinstallatie.

De Cabine Open is de toevoeging op onze platformliften, voorzien van semi-automatische besturing, waarbij de cabine open is aan de entreezijde. Met één druk op de knop aan de buitenzijde wordt de lift opgeroepen, aan de binnenzijde dient u de knop ingedrukt te blijven houden. Op zoek naar een geheel automatische besturing? Bekijk dan onze Personenlift Cabine Schuifdeur

Door het toevoegen van de cabine wordt de lift voorzien van verlichting en een spiegel. Standaard wordt de lift in een bouwkundige schacht geplaatst, maar kan ook worden voorzien van een zelfdragende schacht.

GOEDERENLIFTEN

VOOR KLEINE, GROTE GOEDEREN TOT 1000KG EN PERSONEN

Aesy Liften biedt verschillende goederenliften aan, namelijk Goederenlift PrimeurKleingoederenlift en Bedlift & brancardlift. Onze goederenliften zijn ontwikkeld voor het veilig vervoeren van zowel kleine als grote goederen tot maximaal 1000kg. Waar de meeste goederenliften enkel geschikt zijn voor het vervoeren van goederen, heeft een Aesy goederenlift een groot voordeel. Naast goederen is deze ook geschikt voor personen, rolstoelgebruikers, scootmobielen en afhankelijk van de maat voor een brancard of bed. Waarbij ook hier weer de keuze voor een platformlift of cabinelift.

Dienen er enkel kleine goederen met de lift vervoerd te worden, dan biedt de kleingoederenlift de uitkomst. De kleingoederenlift wordt veelal toegepast in winkels en horeca.

goederenlift-1-768x384.jpeg

De goederenlift Primeur heeft een hefvermogen van 1000 kg en is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van zware en grote goederen. De lift is hufterproof uit te voeren en wordt daardoor veel toegepast in magazijnen, winkels en opslagbedrijven.

kleingoederenlift.jpeg

Deze lift is de spil in een logistiek proces en vereenvoudigt het interne transport. De kleingoederenlift, ook wel horecalift genoemd, transporteert uw goederen of etenswaren en drank op een snelle, veilige en ergonomische verantwoorde manier naar een door u gekozen verdieping.

De lift wordt veel gebruikt in onder andere winkels, restaurants, magazijnen en bibliotheken.

bedlift-brancardlift-768x435.jpeg

De bedlift & brancardlift heeft een hefvermogen van 1000 kg en is toegankelijk voor bedden, brancards en grote groepen personen. Deze multifunctionele lift is eenvoudig te plaatsen, ook in bestaande gebouwen en dit met minimale bouwkundige maatregelen. Hierdoor wordt de Aesy bedlift & brancardlift veel toegepast in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en uitvaartcentra.

ROLSTOELLIFTEN

Indien een platformlift niet toepasbaar is of er slechts een kleine hoogte overbrugt moet worden, dan kan een rolstoellift de uitkomst bieden. Geschikt voor een opvoerhoogte tot maximaal 3 meter en toepasbaar zonder schacht. Rolstoelliften bieden snel en eenvoudig extra toegankelijkheid, zijn ruimtebesparend en daarom vaak het alternatief op de hellingbaan. Onze rolstoelliften zijn zowel binnen als buiten toe te passen.

dsc_0079-768x511.jpeg

Deze gebruiksvriendelijke plateaulift is zowel voor binnen- als buitengebruik en maakt de entree van openbare gebouwen, winkels of appartementen eenvoudig toegankelijk voor mindervaliden of mensen met een kinderwagen. De Rol In Cubic is gebruiksvriendelijker dan een hellingbaan en neemt minder ruimte in beslag. Mede door zijn strakke design is het ook nog eens een plaatje om te zien.

christiansborg-1-bew-768x512.jpeg

Deze onzichtbare plateaulift is de 2-in-1-oplossing voor het toegankelijk maken van verschillende niveaus en zowel binnen als buiten toe te passen. De Flexstep plateaulift ziet eruit als een normale trap, maar wanneer de treden zich vormen tot een horizontaal vlak heeft het de functionaliteit van een mindervalidenlift. De Flexstep is zeer energiezuinig en volledig naar wens aan te passen.

bedlift-brancardlift-768x435.jpeg

Met dit hefplateau kunnen gebruikers gemakkelijk tot 50 centimeter hoogte overbruggen. Door middel van de oprit is het plateau eenvoudig begaanbaar, deze dient tevens ook als afrolbeveiliging. Hierdoor is de lift geschikt voor rolstoel en scootmobiel. De lift is een goede oplossing voor bijvoorbeeld het toegankelijk maken van een winkel of openbare gebouwen.

BROCHURES

huisliften_brochure-1.png

HUISLIFTEN BROCHURE

A5000.png

PERSONENLIFT

A-5000

buitenlift.png

BUITENLIFT BROCHURE

aesy-primeur-1-1.png

PRIMEUR

brochure-air-1.png

AIR BROCHURE

productoverzicht-1.png

PRODUCT

OVERZICHT

4luik-cabin-pure-1.png

CABINE SCHUIFDEUR PURE

ecosilent-2-1.png

ECOSILENT

bottom of page