top of page
agentor logo.png
forsterprestoXS_Rendering_web-crop-1560x575.jpeg

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

AGENTOR BOUWTECHNIEK

agentor bouwtechniek logo.jpg

Windmolen 8

4751 VM

Oud Gastel

0316 - 24 62 46

order@agentor.nl

www.agentor.nl

  • LinkedIn

AGENTOR BOUWTECHNIEK

 

Agentor geeft u als opdrachtgever, architect of aannemer de mogelijkheid voor geïntegreerde oplossingen: sterker, slanker, transparanter, mooier én veiliger door staal. Kennis, kunde en kwaliteit in combinatie met klantvriendelijkheid, klantgerichtheid én klantbetrokkenheid; dat mag u van ons verwachten en dat is wat wij aan u garanderen.

Van de renovatie van een villa tot aan de nieuwbouw van het TechMed van TU Enschede; de producten van Agentor vindt u al meer dan 45 jaar overal terug met verschillende doeleinden en oplossingen.

In uw project wilt u de laatste eisen als het gaat om inbraakwering, brandwering en/of kogelwering. De experts van Agentor helpen u graag verder met uw project en zorgen voor een maatwerk oplossing. De parate kennis op het gebied van systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten biedt u altijd een betrouwbare en pasklare oplossing.

Zowel voor een compleet assortiment producten als voor gratis advies van een van onze specialisten bent u bij ons welkom. Het Agentor assortiment bevat ruim 100.000 producten waaronder systemen voor stalen deuren, nood- en paniekdeuren, rvs deurkrukken, hang- en sluitwerk en afdichtproducten.

Agentor is als dynamische technische groothandel uw totaalleverancier voor bouw, industrie en geveltechniek. Agentor is gespecialiseerd in systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten.

 

Al meer dan 45 jaar zijn wij bij uw toonaangevende projecten betrokken. Wij bieden architecten de kans zich met extra flexibiliteit in hun ontwerpen te onderscheiden: sterker, mooier én flexibeler door staal. Onze parate kennis van systeemprofielen en hang- en sluitwerk biedt u in de toeleverende bouwindustrie altijd een betrouwbare en pasklare oplossing.

 

Zowel voor een compleet assortiment producten als voor vakkundig advies van een van onze specialisten bent u bij ons welkom. We leveren ruim 100.000 producten, waaronder systemen voor stalen deuren, nood- en paniekdeuren, rvs deurkrukken, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Voor systeemprofielen kunt u kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals staal, messing, aluminium of roestvaststaal.

Agentor biedt innoverende A merken voorzien van de laatste certificaten. Afspraak is afspraak, klantgericht denken en zorgen voor oplossingen. Agentor streeft naar de beste service. U bent altijd welkom bij onze specialisten op het gebied van systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Het team van Agentor bestaat uit experts op het gebied van procedures en systemen.

Agentor weet hoe het er in uw fabriek en op de bouwplaats aan toe gaat en is de betrouwbare partner voor u én uw klanten. Bij Agentor kunt u altijd rekenen op onze kennis, kunde en kwaliteit!

Geïntegreerde oplossingen met systeemprofielen

Agentor denkt in oplossingen. Of dit nu een brandwerende, inbraakwerende of kogelwerende oplossing is of een combinatie hiervan is. Er is altijd een geschikt product dat bij uw project past. Utiliteitsbouw, renovatieprojecten of woningbouw; de stalen systeemprofielen van Agentor passen bij uw project, zonder dat veiligheid, conform en design worden overgeslagen.

Ons brede assortiment in

FORSTER PROFIELEN

Stalen-Binnendeuren-crop-225x434.jpeg
Stalen-Buitendeuren-(nog-toestemming-krijgen)-crop-225x434.jpeg
Slanke-Binnendeuren-crop-225x434.jpeg
Stalen-Ramen-(nog-toestemming-krijgen)-crop-225x434.jpeg
Stalen-Vliesgevel-crop-225x434.jpeg

STALEN

BINNENDEUREN

STALEN

BUITENDEUREN

SLANKE

BINNENDEUREN

STALEN

RAMEN

STALEN

VLIESGEVEL

Stalen binnendeuren

Agentor biedt u complete profielsystemen met toebehoren voor duurzame stalen binnendeuren. De slanke stalen profielen zijn niet alleen van hoge esthetische kwaliteit maar ook nog eens zeer elegant ontworpen en toepasbaar in diverse veiligheidsgebieden

Stalen buitendeuren

Inbraakwerend, brandwerend, kogelwerend, geluidswerend. De stalen deuren van Foster houden elk gevaar buiten de deur.

Slanke binnendeuren

De stalen binnendeuren van Forster zorgen voor het slankste aanzicht. Esthetische deuren met een oog voor design.

Stalen ramen

Geïsoleerd glas met de slankste aanzichten en grote glasoppervlakten! houdt de warmte of kou buiten en laat het licht binnen.

Stalen vliesgevel

Dankzij de grote glasoppervlakten ervaart u extra gemak door licht, lucht en ruimte. De Forster specialisten verzorgen u graag van het juiste advies.

slide-crop-1560x575.jpeg

Renovatie stalen profielen

De profielsystemen van Forster zijn perfect te gebruiken voor renovatieprojecten zoals bijvoorbeeld het Zuiderzee Museum. Laat de moderne stalen profielen een worden met de klassieke omgeving en inrichting, waardoor ook veiligheid van groot belang is.

Laat u inspireren door onze 

PROJECTEN