top of page
forsterprestoXS_Rendering_web-crop-1560x575.jpeg

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

L_Forster_4c.png

FORSTER NEDERLAND

Forster Nederland is als dynamische technische groothandel uw totaalleverancier voor bouw, industrie en geveltechniek. Forster Nederland is gespecialiseerd in systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten.

Al meer dan 45 jaar zijn wij bij uw toonaangevende projecten betrokken. Wij bieden architecten de kans zich met extra flexibiliteit in hun ontwerpen te onderscheiden: sterker, mooier én flexibeler door staal. Onze parate kennis van systeemprofielen en hang- en sluitwerk biedt u in de toeleverende bouwindustrie altijd een betrouwbare en pasklare oplossing.

 

Zowel voor een compleet assortiment producten als voor vakkundig advies van een van onze specialisten bent u bij ons welkom. We leveren ruim 100.000 producten, waaronder systemen voor stalen deuren, nood- en paniekdeuren, rvs deurkrukken, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Voor systeemprofielen kunt u kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals staal, messing, aluminium of roestvaststaal.

Forster Nederland biedt innoverende A merken voorzien van de laatste certificaten. Afspraak is afspraak, klantgericht denken en zorgen voor oplossingen. Forster Nederland streeft naar de beste service. U bent altijd welkom bij onze specialisten op het gebied van systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Het team van Forster Nederland bestaat uit experts op het gebied van procedures en systemen.

Forster Nederland weet hoe het er in uw fabriek en op de bouwplaats aan toe gaat en is de betrouwbare partner voor u én uw klanten. Bij Forster Nederland kunt u altijd rekenen op onze kennis, kunde en kwaliteit!

FORSTER NEDERLAND

forster logo klein.png

Windmolen 8

4751 VM

Oud Gastel

0316 - 24 62 46

order@agentor.nl

www.agentor.nl

  • LinkedIn

Geïntegreerde oplossingen met systeemprofielen

Forster Nederland denkt in oplossingen. Of dit nu een brandwerende, inbraakwerende of kogelwerende oplossing is of een combinatie hiervan is. Er is altijd een geschikt product dat bij uw project past.

Utiliteitsbouw, renovatieprojecten of woningbouw; de stalen systeemprofielen van Forster Nederland passen bij uw project, zonder dat veiligheid, conform en design worden overgeslagen.

Ons brede assortiment in

FORSTER PROFIELEN

Stalen-Binnendeuren-crop-225x434.jpeg
Stalen-Buitendeuren-(nog-toestemming-krijgen)-crop-225x434.jpeg
Slanke-Binnendeuren-crop-225x434.jpeg
Stalen-Ramen-(nog-toestemming-krijgen)-crop-225x434.jpeg
Stalen-Vliesgevel-crop-225x434.jpeg

STALEN

BINNENDEUREN

STALEN

BUITENDEUREN

SLANKE

BINNENDEUREN

STALEN

RAMEN

STALEN

VLIESGEVEL

Stalen binnendeuren

Agentor biedt u complete profielsystemen met toebehoren voor duurzame stalen binnendeuren. De slanke stalen profielen zijn niet alleen van hoge esthetische kwaliteit maar ook nog eens zeer elegant ontworpen en toepasbaar in diverse veiligheidsgebieden

Stalen buitendeuren

Inbraakwerend, brandwerend, kogelwerend, geluidswerend. De stalen deuren van Foster houden elk gevaar buiten de deur.

Slanke binnendeuren

De stalen binnendeuren van Forster zorgen voor het slankste aanzicht. Esthetische deuren met een oog voor design.

Stalen ramen

Geïsoleerd glas met de slankste aanzichten en grote glasoppervlakten! houdt de warmte of kou buiten en laat het licht binnen.

Stalen vliesgevel

Dankzij de grote glasoppervlakten ervaart u extra gemak door licht, lucht en ruimte. De Forster specialisten verzorgen u graag van het juiste advies.

slide-crop-1560x575.jpeg

Renovatie stalen profielen

De profielsystemen van Forster zijn perfect te gebruiken voor renovatieprojecten zoals bijvoorbeeld het Zuiderzee Museum. Laat de moderne stalen profielen een worden met de klassieke omgeving en inrichting, waardoor ook veiligheid van groot belang is.

Laat u inspireren door onze 

PROJECTEN

Bij Forster denken we graag in

OPLOSSINGEN

inbraakwerend-crop-100x100.png

INBRAAKWEREND

Heeft u vragen over

SYSTEEMPROFIELEN?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!

marcel-crop-540x540.jpeg
remco-crop-540x540.jpeg

MARCEL HOEBOER

Hoofd verkoop

06-83441196

marcel.hoeboer@forstersystems.com

REMCO VAN BROUWERSHAVEN

Accountmanager

06-83444310

remco.van.brouwershaven@forstersystems.com

  • LinkedIn
  • LinkedIn
patrick-crop-540x540.jpeg

PATRICK ERVEN

Projectadviseur architecten

06-20539498

patrick.erven@forstersystems.com

  • LinkedIn
Portretfoto-Peter-kleur-crop-540x540.jpeg

PETER PETRUSMA

Accountmanager

06-30582107

peter.petrusma@forstersystems.com

  • LinkedIn
bottom of page