top of page
akma banner.jpg

AKMA akoestische oplossingen

AKMA is al ruim 30 jaar specialist in ruimte akoestiek. Wij zijn niet alleen producent van hoogwaardige akoestische materialen en oplossingen, maar zijn graag ook uw partner hierin. 

Hierbij spelen advies, geluidsmetingen en rapportages een belangrijke rol. Elk probleem vraagt om een specifieke oplossing. Is er sprake van een laag of hoog frequent probleem? Is er sprake van een lange nagalm of juist geluidsreflecties of klopt het geluidsverval niet? Wat zijn de montage mogelijkheden op locatie of wat past esthetisch beter? En natuurlijk speelt ook budget altijd een belangrijke rol.

Op basis van een goed advies op maat, dat bij AKMA begint met een vrijblijvend bezoek aan de locatie, realiseren we samen met onze klant een akoestisch comfortabele en gezonde (werk)omgeving. Want elke ruimte vraagt voor zijn eigen gebruikscomfort de juiste beleving. Gezondheid en communicatie zijn hierbij de sleutelwoorden.

 

Dus ervaart u klachten die worden veroorzaakt door een slechte ruimte akoestiek en heeft u de hulp van een akoestisch adviesbureau nodig? Neem dan gerust vrijblijvend even contact met ons op.

AKMA AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

akma logo klein.jpg
  • Facebook
linkedin icon.gif

Maatwerk in akoestiek

Maatwerk is standaard binnen AKMA. Dit betekent dat wij voor elke klant een custom made oplossing produceren. Natuurlijk hebben we een aantal standaard producten en maatvoeringen op voorraad zodat we snel en effectief kunnen schakelen. 

Maar de kracht van AKMA is specifieke oplossingen bieden passend binnen uw omgeving. Dit betreft dan niet alleen het esthetisch karakter maar ook een perfecte custom made maatvoering.

We leveren diverse akoestische materialen die hieraan bijdragen. Daarnaast kunnen er ook naar wens verlichtingsarmaturen of andere zaken zoals sensoren of rookmelders in overleg verwerkt worden in onze akoestische panelen. Centraal staat natuurlijk het verbeteren van de ruimte akoestiek in elke ruimte waarbij de PVE van de klant of architect leidend is. We hebben op onze specifieke manier al voor zowel veel grote klanten alsook het MKB in diverse segmenten de ruimte akoestiek mogen verbeteren. Kijk hiervoor even op onze projecten pagina.

bottom of page