top of page
akocell banner.jpg
logo.png

Ons motto luidt: Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!

AKOCELL

Als oprichter en eigenaar heb ik inmiddels 20 jaar ervaring in de akoestische branche. Begonnen in 2004 als eenmanszaak, gevestigd in Aalsmeer met als doel vernieuwd en verbeterd akoestisch spuit- en pleisterwerk te gaan leveren. Voor mij is akoestiek een kwestie van balans. Tussen esthetiek en effectiviteit, tussen een galmende en een geluidsdode ruimte, tussen kosten en resultaat.

AkoCell werkt altijd in samenwerking met ervaren professionals en partners, in het meten en berekenen van akoestische overlast en het type dat het meest aan de wens van de klant voldoet.

Voor een goede Akoestiek kiezen wij altijd de juiste balans. Of het nu gaat om esthetiek en effectiviteit, een galmende of een reflectie-arme ruimte, AkoCell heeft de juiste oplossing. Normale kosten en een knap eindresultaat staan hoog in het vaandel. AkoCell werkt altijd in samenwerking met ervaren professionals die het meten en berekenen van akoestische overlast tot een kunst verheven hebben. Wij kiezen een type toepassing dat het meest aan de wens van de klant voldoet.

 

Wij geloven erin dat wanneer je meer aandacht schenkt aan de akoestiek van een bepaalde ruimte, ons product zeker bijdraagt aan een gezonder en productievere leef- en werkomgeving.
Overal waar mensen zijn, kunnen wij een prettig en gezond binnenklimaat realiseren en kwaliteitsgerichte oplossing bieden voor elk akoestisch vraagstuk en dit tot in de kleinste details!

Wij zijn ervan overtuigd dat akoestiek de kwaliteit verhoogt en het verschil maakt in het dagelijkse leven van mensen. AkoCell biedt iedereen de mogelijkheid om te investeren in een productievere en gezondere omgeving. Onze missie is het leveren van uitstekende kwaliteit waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij zetten ons vakmanschap in op het gebied van akoestisch spuit- en pleisterwerk. Met onze missie zorgen wij ook voor sfeer verrijking, energiebesparing en comfort verhoging. Onze motivatie is streven naar perfectie en alleen als dat behaalt is, is onze missie geslaagd.

“Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd“. L. Gucci

AKOCELL

akocell logo klein.jpg

Aalsmeerderweg 285E

1432 CN

Aalsmeer

0297 548 168
info@akocell.nl
www.akocell.nl

linkedin icon.gif
  • Instagram

PRODUCTEN

alphaspray.jpg

 

 

AlphaSpray® ASP

Dit product biedt een oplossing voor ieder akoestisch vraagstuk. De gebruikte materialen zijn geschikt voor elke bouwkundige ondergrond, voldoen aan alle geldende richtlijnen en zijn verkrijgbaar in elke gewenste dikte of kleur.

Lees meer

AlphaSpray - AlphaSpray Puur ASP bestektekst

AlphaSpray® ASEco

Het akoestisch spuitwerk gemaakt van gerecycled papier, een waardig duurzaam alternatief voor het traditionele spuitwerk.

Lees meer

DSC_7199Kantoor-Delft.jpeg
Akocell Alpha One

AlphaOne®

AlphaOne behoort tot de hoogste klasse van onze naadloze akoestische spuitwerk met uitzonderlijke prestaties: αw =1.0.

Lees meer

AlphaOne bestektekst

AlphaPlaster®

Ultra gladde pleisterwerk op mineraal wol plaat naadloos aangebracht.

Lees meer

AlphaPlaster bestektekst

Akocell Alphaplaster

REFERENTIES

UITGELICHT

akocell afgewerkt tot in perfectie-1.jpg
akocell project mojo.jpg

AKOCELL - Afgewerkt tot in perfectie!

AKOCELL - MOJO Japanese Kitchen

PROJECTEN

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page