top of page
Alga-banner.gif

ALGA

ALGA biedt alles op het gebied van professionele klimmaterialen voor de bouw en industrie, met als hoofdproducten aluminium ladders, (verrolbare) trappen, vaste trappen, overstappen,  rolsteigersvouwsteigersgevelladders en kooiladders. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Daarom voldoen al onze producten aan gestelde eisen zoals de WarenwetNEN-norm 2484, EN-norm 131, EN 1004, NEN-EN-ISO 14122.

ALGA heeft ervaren specialisten in dienst die de beste en veiligste oplossing voor het werken op hoogte voor u willen bereiken. Wij delen onze kennis graag zodat mensen veilig en relaxt op iedere gewenste hoogte kunnen werken. Geen klus is te moeilijk! Onze specialisten geven advies op locatie en meten de oplossingen meteen in. Door nauw samen te werken met onze dealers weten we ieder project samen naar de top te brengen.

ALGA

alga logo klein.jpg

Cruijckelcreke 37

4491 PS

Wissenkerke

0113 - 376 444
info@alga.nl
www.alga.nl

linkedin icon.gif
  • Facebook

ALGA heeft een eigen constructieafdeling welke in de afgelopen jaren explosief gegroeid is. De afdeling is gespecialiseerd in 100% maatwerkproducten, speciale aluminium constructies, speciale aluminium platformtrappen, overstappen, bordessen, kooi- en gevelladders, verrolbare steigers t.b.v. containerschepen en gangways.

ALGA heeft een eigen onafhankelijke inspectieafdeling met gediplomeerde en professionele keurmeesters, die jaarlijkse inspectie verzorgt van aluminium-, houten-, kunststof ladders/trappen, steigers, kooi- en gevelladders, speciale constructies en valbeveiliging. De producten kunnen op onze inspectieafdeling en bij u op locatie geïnspecteerd worden. Met onze speciale uitgeruste inspectiewagens kunnen de reparaties van bijna alle merken klimmateriaal in de meeste gevallen ter plaatse uitgevoerd worden. De keuringen zijn gericht op kwaliteit, herstel en veiligheid van uw klimmateriaal.

PRODUCTEN

ladders.png
trappen.png
steigers.jpg
kooiladders.png
gevelladders.png
specials.jpg
bottom of page