top of page
leusden-afas-01-4r8a8696-5dsr-a.jpeg
alkondor.png

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

ALKONDOR

alkondor logo klein.jpg

Wegtersweg 7-19

7556 BP

Hengelo

074-2455355
info@alkondor.nl
www.alkondor.nl

Alkondor

 

Gevelspecialist voor professionals

 

Alkondor Hengelo loopt voorop als gevelspecialist in Nederland. De gevel is het visitekaartje van uw gebouw en is een aanzienlijk deel van uw investering. Daarnaast draagt de gevel essentieel bij aan de energie besparing van uw gebouw. De functies van de gevel hebben veel invloed op het welbevinden van de gebouwgebruikers. Hierbij kunt u denken aan daglichtregulering, frisse lucht door ventilatie. Alkondor Hengelo heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpt u graag bij de realisatie van duurzame en circulaire gevels.

Alkondor is een waardevolle gesprekspartner voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars, aannemers en architecten. Door in een vroeg stadium aan te schuiven weten we uw eisen en wensen te vertalen naar de kwalitatief beste en meest economische oplossing. U kunt vertrouwen op ons als stabiele, duurzame, circulaire en innovatieve gevelspecialist. Zowel voor complexe projecten in de utiliteitsbouw, als gevelrenovatie en woningbouw. We focussen ons niet alleen op de engineering, productie en montage, maar we kunnen een volledig beheer van de gevel voor langere tijd aanbieden.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie,

bottom of page