top of page
DSC_0946Alprokon-scaled-1920x600 kopie.png
898ec1aed8dc1c913843571f2527cfdc.png
alprokon wit.png

ALPROKON ALUMINIUM

Alprokon bouwt veiligheid

Alprokon positioneert zich in de Europese markt als producent van producten die de bouwkundige en persoonlijke veiligheid bevordert. Wij willen inspirerend, innoverend en succesvol zijn in alle marktsegmenten waar onze producten worden toegepast.

Ons complete assortiment onderscheidt zich in een functioneel design met duurzame techniek. Daarmee biedt Alprokon, als betrouwbaar en deskundig partner, een unieke oplossing voor elke klant.

Alprokon streeft ernaar haar klanten te blijven inspireren en faciliteren om samen met hen het maximale te behalen in de duurzame toepassing van producten die de bouwkundige en persoonlijke veiligheid bevordert.

Het doel van Alprokon is om als marktleider erkenning van haar klanten te krijgen door in de samenwerking de nadruk te leggen op innovatie en deskundigheid.

Door te blijven investeren in onze mensen en processen willen wij de kwaliteit van het assortiment en de service op een onderscheidend hoog niveau houden. 

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Alprokon Aluminium een compleet assortiment met een passende oplossing voor elke dubbele deur situatie.

Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen omvatten. Deurnaalden worden niet alleen toegepast om een aanslag tussen de dubbele deuren te vormen, maar dragen ook specifieke eigenschappen in zich. Zo zijn er deurnaalden leverbaar die inbraak-, brand-, rook- of geluidswerend zijn. Qua oppervlaktebehandelingen zoals poedercoaten of anodiseren zijn er talloze mogelijkheden.

 

Ook levert Alprokon systemen die specifiek geschikt zijn voor situaties die moeten voldoen aan vlucht- en/of panieknormering. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie, kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. 

 

 

ALPROKON ALUMINIUM

alprokon.png

Adres: Bremen 1

Postcode: 2993 LJ

Plaats: Barendrecht

T: 0180 - 20 55 00
E: sales@alprokon.com
W: www.alprokon.com

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Alprokon is de norm op het gebied van veilige deuren, vluchtwegen en betrouwbare valbeveiliging.
We hebben meer dan 50 jaar kennis en ervaring. En dat zie je terug in onze producten.

alprokon cover.jpg

Producten

Alprokon Deurnaalden

Deurnaalden​

Alprokon is als uitvinder van de deurnaald al decennia lang marktleider. In elke openbare ruimte, van kraamkamer tot verzorgingstehuis, vind je de deurnaalden van Alprokon.  Speciaal daar waar een functionele meerwaarde en een betrouwbare oplossing voor de sluitnaad tussen deuren wordt gevraagd. Alprokon onderscheidt zich in geclassificeerde oplossingen voor inbraakvertraging, brand-, rookwering en vlucht- en paniek.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Lees Verder....

Alprokon profielen

Profielen

De profielen zorgen voor afdichtingen tussen het deurblad en bijv. een kozijn. Functioneel, betrouwbaar en veilig. Maar belangrijker nog, geclassificeerd. De ruimte tussen de deur en het kozijn krijgt hierdoor een extra functionaliteit. Profielen zijn er als sponningprofiel of kozijnprofiel.
De functies van profielen zijn; tochtwering, brand- en rookwering en vluchtwegmarkering.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Lees Verder....

ALPROKON_DAG21090-scaled-660x440.jpeg

NON-slip-safety

Veilig een ruimte en/of gebouw kunnen verlaten is een eis binnen het bouwbesluit. Alprokon NON-slip profielen zorgen ervoor dat trappenhuizen veilige vluchtwegen worden. De vluchtcapaciteit verdubbeld door het toepassen van Alprokon antislip profielen.

Kolommen en hoeken van muren worden beschermt met de safety profielen van Alprokon. Hierdoor bescherm je de constructie tegen beschadigingen, dat maakt de ruimte veilig.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Lees verder

Garcia_Day_2_Capture_323-scaled-660x440.webp

Onderdelen

Bestel makkelijk en snel losse onderdelen van Alprokon producten. Van sluitpotten tot borstelstrippen voor deurnaaldprofielen, van antislip tape tot expanderende strippen, je vind het hier.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Lees verder

ALPROKON_DAG21017-scaled-660x440.webp

Dakreling®

Dé gecertificeerde dakrand valbeveiliging voor werkzaamheden op platte daken boven 2,5 meter hoogte.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Lees verder

bottom of page