alprokon banner.jpg
898ec1aed8dc1c913843571f2527cfdc.png

Alprokon aluminium

 

Alprokon bouwt veiligheid

Alprokon positioneert zich in de Europese markt als producent van producten die de bouwkundige en persoonlijke veiligheid bevordert. Wij willen inspirerend, innoverend en succesvol zijn in alle marktsegmenten waar onze producten worden toegepast.

Ons complete assortiment onderscheidt zich in een functioneel design met duurzame techniek. Daarmee biedt Alprokon, als betrouwbaar en deskundig partner, een unieke oplossing voor elke klant.

Alprokon streeft ernaar haar klanten te blijven inspireren en faciliteren om samen met hen het maximale te behalen in de duurzame toepassing van producten die de bouwkundige en persoonlijke veiligheid bevordert.

Het doel van Alprokon is om als marktleider erkenning van haar klanten te krijgen door in de samenwerking de nadruk te leggen op innovatie en deskundigheid.

Door te blijven investeren in onze mensen en processen willen wij de kwaliteit van het assortiment en de service op een onderscheidend hoog niveau houden. 

 

 

ALPROKON ALUMINIUM

alprokon logo new.jpg

Adres: Bremen 1

Postcode: 2993 LJ

Plaats: Barendrecht

T: 0180 - 20 55 00
E: sales@alprokon.com
W: www.alprokon.com

  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
linkedin icon.gif

 

 

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Alprokon Aluminium een compleet assortiment met een passende oplossing voor elke dubbele deur situatie.

Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen omvatten. Deurnaalden worden niet alleen toegepast om een aanslag tussen de dubbele deuren te vormen, maar dragen ook specifieke eigenschappen in zich. Zo zijn er deurnaalden leverbaar die inbraak-, brand-, rook- of geluidswerend zijn. Qua oppervlaktebehandelingen zoals poedercoaten of anodiseren zijn er talloze mogelijkheden.

 

Ook levert Alprokon systemen die specifiek geschikt zijn voor situaties die moeten voldoen aan vlucht- en/of panieknormering. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie, kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Producten

teaser-deurnaalden.jpeg
onderdelen.png
traptrede.png
Enkeltrim-540_illustr_Niek2.png
IB7A0942.jpeg

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

brandwerend sponningsprofiel.jpg
brandwerend pendelprofiel.jpg
Alprokon deurnaald.jpg
Alprokon inbraakwerende deurnaald.jpg
Alprokon inbraakwerende deurnaald1.jpg
brandwerende deurnaald.jpg
geluidwerende deurnaald.jpg

bestektekst

brandwerend sponningsprofiel

bestektekst

brandwerend pendelprofiel

bestektekst

19-1 deurnaald met grendels

bestektekst

inbraakwerende deurnaald (EN 1627) type 007, 007-3, 007-4, 007-6, 007-7

bestektekst

inbraakwerende

deurnaald uitvoering 9, uitvoering 9-3

bestektekst

brandwerende deurnaald 

type 19-1, 140, 240

bestektekst

geluidwerende deurnaald

uitvoering 700 met grendels

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.