top of page
amovatiebedrijf aalsmeer.jpeg

H11

SLOOP- EN STUTWERK

AMOVATIEBEDRIJF AALSMEER SLOOPT ZORGVULDIG IN HET HELE LAND

 

Ruim 30 jaar kunt u bij Amovatiebedrijf Aalsmeer terecht voor al uw sloopwerk, asbestsaneringen, boor- en zaagwerk, grondwerk en – saneringen en containerservice. Met ruim 30 jaar ervaring hebben we oog voor detail ontwikkeld. Bij Amovatiebedrijf Aalsmeer kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Circulair is tegenwoordig HET begrip binnen de sloopwereld, wij kijken op het eerste moment mee met de mogelijkheden voor herbruik van de materialen. Is herbruik niet mogelijk, dan worden de materialen gerecycled. Met onze nieuwe webshop proberen we een groter bereik te krijgen met als resultaat meer herbruik en meer duurzaamheid!

 

Amoveren: Verantwoord slopen, dat is waar wij voor staan. Het proces wordt uitgevoerd door meedenkende professionele medewerkers. Onze medewerkers zijn de laatste jaren bovendien zeer enthousiast over de bijzondere en specialistische projecten. Deze vragen om meer gevoeligheid en bieden daarmee interessante afwisseling aan ons werk. 

Restauratie- en renovatiesloop wordt in gezet bij behoudt van het pand. Bij het renoveren of restaureren wordt voornamelijk gedemonteerd, in verband met de (historische) onderdelen die behouden moeten blijven. Oog voor detail is belangrijk voor dit nauwkeurige werk!

 

Soms is het volledig verwijderen van een pand of woning niet te vermijden. Maar het simpelweg slopen is er niet meer bij tegenwoordig. Tijdens de totaalsloop worden eerst alle bruikbare delen gedemonteerd en vervolgens alle niet-bruikbare delen verwijderd. Het nieuwe slopen heeft bovendien een aantal interessante voordelen; lawaai, stof en geluidsoverlast worden zo geminimaliseerd.

 

Alle afkomende materialen worden reeds op het werk gescheiden en op de voorgeschreven manier afgevoerd naar de daarvoor aangewezen plaatsen. Milieu en de algemene gezondheid worden hierdoor gespaard. Uiteraard wordt aan alle  veiligheidsvoorschriften voldaan.

 

AA SLOOPWERKEN

aa sloopwerken logo.png

Konnetlaantje 18

1435 HW

Rijsenhout

0297 342 315
info@aasloop.nl
www.aasloop.nl

AA SLOOPWERKEN

Schermafbeelding 2021-08-31 om 20.30.05.png
bottom of page