top of page
Rectangle-27.jpeg

Gewoon sterk in stalen binnendeurkozijnen.

ANDUSTA

Modern en servicegericht productiebedrijf

Andusta Metaalindustrie is een toonaangevende producent van stalen binnendeurkozijnen, schuifdeurkozijnen en raamkozijnen voor verschillende toepassingsgebieden. Onze deurkozijnen vinden hun toepassing in de woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. We denken graag met onze klanten mee en stellen ons flexibel op om uw projecten succesvol in te vullen.

Voor de verkoop en verspreiding van onze kozijnen werken we samen met een uitgebreid netwerk van dealers verspreid over het hele land. Onder onze dealers treft u een aantal binnendeurfabrikanten die voor u een totaaloplossing kunnen verzorgen voor uw binnendeursparing, maar ook verschillende bouwmaterialenhandelaren.

Veelzijdig en betrouwbaar

Andusta is een veelzijdig familiebedrijf dat er al sinds 1972 alles aan doet om in te spelen op de eisen en wensen van haar klanten. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een solide producent van kwalitatief hoogwaardige producten.  Kernwaarden daarbij zijn flexibiliteit, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen is iedereen het eens. Ook Andusta wil hier aan bijdragen. We gaan zorgvuldig om met natuurlijke grondstoffen en doen er alles aan om de CO2-uitstoot terug te dringen. Intern streven we naar een continue verbetering op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid.

ANDUSTA

andusta logo.jpg

Statenweg 135

5428 NL

Venhorst

0492-35 13 84
info@andusta.nl
www.andusta.nl

PRODUCTEN

deurkozijnen-e1663837939851.jpeg
Sfeerbeeld-Home-pagina-schuifdeurkozijn-e1663837836952.jpeg
Sfeerbeeld-Home-pagina-raamkozijnen-e1663837927756.jpeg

Voor een zeer breed scala van toepassingen produceert Andusta een uitgebreid assortiment stalen kozijnen voor woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. Onze kozijnen zijn geschikt voor binnendeuren voor zowel nieuwbouw als renovatie. Leverbaar in meerdere uitvoeringen in enkeldeurs- of dubbeldeurs versie, eventueel met zijlicht of bovenlicht.

Schuifdeuren zijn ideaal voor ruimten waarin u efficiënt met de beschikbare ruimte om moet gaan. Ze worden veelvuldig ingezet in de zorg vanwege hun optimale toegankelijkheid, maar vinden ook steeds meer hun toepassing bij nieuwbouw en renovatie. Schuifdeursystemen zijn strak, tijdloos en uiterst gebruiksvriendelijk.

Naast deurkozijnen en schuifdeurkozijnen produceert Andusta ook stalen raamkozijnen voor woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. Raamkozijnen hebben een krachtige en duurzame uitstraling en worden vanwege hun moderne look steeds vaker toegepast bij nieuwbouw en renovatie. Leverbaar in verschillende uitvoeringen, desgewenst koppelbaar in vlakke- of hoekopstellingen.

Contact

Bent u op zoek naar een specifiek kozijn of heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op

NBS besteksystematiek, nbs hoofdstukken, NBS werksoortenmethodiek, kortteksten. paragrafen, uav 2012, bestekken, bestekboek, nbs magazine

bottom of page