top of page

WIJ MAKEN VERF BIJZONDER

DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898

H47

SCHILDERWERK

ANKER STUY VERVEN BV

“Meer dan drie generaties lang maken wij met passie verf bijzonder. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor milieu & mens.”

Bijzondere verfoplossingen

De wereld van Anker Stuy is er één van kleur en verf, maar ook van mensen. Ons verhaal begint in 1898, met de drukinkt- en verffabriek “’t Anker” in het Overijsselse Steenwijk. Familie Aberson maakte voor die tijd hoogstaande verfproducten. De eigenaar van ‘t Anker  heeft geen opvolging voor zijn bedrijf en in 1972 wordt de fabriek overgenomen door Stuy Verven, dat is opgericht door Adriaan Stuy en is gevestigd in het Friese Gorredijk.In Gorredijk worden – naast groothandelsactiviteiten – al snel ook kleuren gemengd van halffabrikaat tot gereed product. Stuy Verven groeit: meer projecten, meer klanten en een stijgende omzet. In 1976 is het huidige pand in Terwispel in gebruik genomen, de productie wordt opgeschaald en het pand wordt verder gemoderniseerd en verbouwd. Steenwijk en Gorredijk worden samengevoegd tot één productielocatie.

Onder de naam Anker Stuy gaan we als familiebedrijf verder. Inmiddels is de derde generatie actief.

Anno 2016 bestaat ons team uit ervaring en talent, chemie experts pur sang. Innovatie zit in de genen van Anker Stuy. Met onze bijzondere producten leveren wij verfsystemen voor bijna elk ondergrond. Niet voor niets zijn wij in Nederland marktleider in de  timmerindustrie. Onze korte communicatielijnen garanderen een flexibele en warme samenwerking. Met een professioneel team reageren wij snel op wensen van de klant en bieden wij een zeer hoge service tot op de bouwplaats.

Anker Stuy in het kort

Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy, de Seramic Lightcoating als lumineus voorbeeld. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

ANKER STUY VERVEN BV

anker stuy klein logo.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif
bottom of page