top of page
arpa_hpl_bathroom_2_cover.webp
logo arpa.png

ARPA NEDERLAND BV

Sinds 1954 ontwerpt en produceert Arpa panelen met hoogwaardige HPL-technologie voor de meest uiteenlopende eindtoepassingen: van architectuur tot interieurinrichting, van gezondheidszorg tot marinescheepsbouw, van transport tot horeca, van detailhandel tot keukens. Een uitgebreid assortiment producten, zeer divers in zowel structuur als esthetiek.

De decoratieve hogedruklaminaten van Arpa worden geproduceerd in de 150.000 vierkante meter grote fabriek in Bra, in de regio Piëmont in Italië, en zijn de uitdrukking van een levendige en originele "Made in Italy" creativiteit.

Meer dan 60 jaar investeringen in onderzoek, geavanceerde technologie en opleiding van het personeel hebben het bedrijf in staat gesteld een vooraanstaande positie en een reputatie van grote betrouwbaarheid op de internationale markten te verwerven; een handel die wordt gekenmerkt door bekwaam personeel, een gevarieerd en uitstekend aanbod, flexibiliteit in de productie en een snelle service.

 

 

ARPA NEDERLAND BV

arpa logo klein.jpg

Nieuw-Mathenesserstraat 69

3113 AE

Schiedam

010 285 7315
verkoop@arpaindustriale.com
www.arpaindustriale.com

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Arpa is zich bewust van haar sociale verantwoordelijkheid tegenover al haar aandeelhouders en de bredere sociale en milieucontext waarin zij opereert, en heeft daarom sinds 2006 een Ethische Gedragscode die standaardprocedures regelt en getuigt van haar waarden op het gebied van integriteit, transparantie en verantwoordelijkheid.

 

Arpa heeft altijd geloofd in een servicecultuur en biedt via ons toegewijde multidisciplinaire team waardevolle oplossingen aan haar klanten en partners in elke fase van het proces, van planning tot levering.
De klantenservice staat klaar om klanten te voorzien van alle informatie die zij nodig hebben, hen te helpen bij hun keuze en de gevraagde monsters te versturen.
Bij vragen kunt u ons schrijven via ons contactformulier.
Als alternatief kunt u ook een van onze contactpunten bezoeken.

PRODUCTEN

vis_collection.webp

VIS COLLECTIE

Het nieuwe geavanceerde oppervlak voor interieurinrichting

VIS is een geavanceerd oppervlak met minerale componenten die de slijtvastheid aanzienlijk verhogen,
en organische componenten die de tactiele ervaring van de texturen verbeteren.
Dankzij deze technologie kunnen oppervlakken langer worden gebruikt en gereinigd en kan hier langer van worden genoten.