top of page

Aspecta

Luxe Aspecta-vloeren zijn de keuze van architecten, ontwerpers en commerciële aannemers over de hele wereld voor een breed scala van  vooraanstaande commerciële en residentiële toepassingen.

Het Aspecta-portfolio van LVT-planken en -tegels biedt hoogwaardige oppervlaktexturen en is superieur in design en kleur, en ook in duurzaamheid, veiligheid en warmte onder de voeten. Aspecta is extreem eenvoudig in onderhoud en daarmee ideaal voor drukbezochte commerciële omgevingen.

Aspecta-producten zijn verkrijgbaar in een versie met droge onderkant (te lijmen) en een zwevende meerlaagse versie met Isocore Technology™. Isocore's geëxtrudeerde, robuuste kern met dichte cellen maakt het product duurzaam, licht en eenvoudig te installeren, zodat dit de beste vloerkeuze is voor zowel nieuwbouw als renovatie.

ASPECTA

aspecta logo.jpg

Adres: Argon 37a

Postcode: 4751XC

Plaats: Oud Gastel

T: 088-1662500
E: info@aspectaflooring.com
W: nl.aspectaflooring.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

De vijf prachtige Aspecta-collecties - Aspecta One, Aspecta One Ornamental, Aspecta Five, Aspecta Ten and Aspecta Contours - bieden heel veel opties in meer dan 200 designs en diverse afmetingen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en Aspecta's interntionale activiteiten bestrijken meer dan 40 landen op vijf continenten. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen in Noord-Amerika, Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

PRODUCTEN

aspecta contours.jpg

Aspecta Contours

aspecta ornamental.jpg

Aspecta One Ornamental

aspecta one.jpg

Aspecta One

aspecta five.jpg

Aspecta Five

aspecta ten.jpg

Aspecta Ten

bottom of page