top of page
Vrijstaande-ligbaden-Corian-baden-B-DUTCH-luxe-design-badkamers-1920x1182-k.jpeg
BDUTCH-B-DUTCH-logo_bdutch-ret.png

B DUTCH

TIJDLOOS, CREATIEF  &  INNOVATIEF
ONTWERP & PRODUCTIE by B DUTCH.

Toen Luciën van de Ven in 1999 zijn natuursteen fabriek omvormde tot producent in badkamercomponenten in Belgisch hardsteen en Eikenhout, kon hij niet vermoeden welke vlucht zijn onderneming B DUTCH zou nemen anno 2021.

Met een team van ca. 45, ontwerpt & produceert B DUTCH diverse design badkamer en sanitair collecties voor zowel de particuliere- als zakelijke markt in Nederland, België maar zeker ook wereldwijd.

Een innovatief en gedreven ambachtelijk Nederlands productiebedrijf met een grote fabrieksshowroom in Cuijk. Het is de wens van B DUTCH om mooie design luxe badkamers, op maat samengesteld door de klant en van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen zoals Corian, voor een brede doelgroep betaalbaar te maken.

Anno 2021 ontwerpt en produceert Luciën van de Ven samen met zijn team design collecties voor badkamers en andere sanitaire ruimtes voor particulieren, kantoorgebouwen, horeca, etc.

Het betreft een compleet programma met alle opties voor maatwerk zodat iedereen een eigen unieke badkamer of sanitaire ruimte samen kan stellen. Kenmerkend aan het Nederlandse B DUTCH design label zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van veel van onze ontwerpen. B DUTCH behoort tot een selectief kleine groep van officiële Corian® Quality members en is een geregistreerd verwerker van HI-MACS®. B DUTCH geeft uitgebreide product garanties.

Met de B DUTCH collectie kunnen particulieren een complete wellness badkamer maken naar eigen persoonlijke smaak, maar ook een mooi design toilet of luxe ligbad in de slaapkamer. Zakelijke klanten profiteren van de vele maatwerk opties binnen de collecties en de high-end materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn en garant staan voor een lange levensduur.

Op zoek naar een eigentijdse sanitair collectie die naadloos aansluit op een moderne interieur? Bekijk dan onze toonaangevende collectie in de webshop.

B DUTCH

bdutch logo klein.jpg

Beversestraat 28

5431 SH

Cuijk

0485442217
info@bdutch.nl
www.bdutch.nl

bottom of page