MG_7351Final-huis-jaime-scaled.jpg
Logo-BBAN-DEF_20jaar.png

BBAN BOUW/ADVIES

BBAN is centraal gevestigd in Amersfoort. Van hier uit wordt samengewerkt met diverse zelfstandige bouwkundigen / adviseurs / architecten en partners onder de naam De BBAN Groep. Met ons netwerk bieden we een landelijke dekking.
Wij zetten onze kennis en expertise graag in om u te begeleiden tijdens uw bouwontwerp en bouwproces. Door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak wordt er efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard.
Wij begeleiden alle soorten bouwprojecten, van kleine tot grote plannen kunnen wij u helpen.

VISIE & MISSIE

Iedereen, zakelijk of particulier, die (ver)bouw plannen heeft onafhankelijk te begeleiden tot waar men wenst langs alle facetten/valkuilen van het (ver)bouwproces. Daar waar nodig

wordt samengewerkt met ervaren en gedegen partijen waardoor de continuïteit gewaarborgd wordt tijdens het (ver)bouwproces.Ruimte voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waar gekeken wordt naar people, planet en profit zal zeker niet ontbreken.
Daarnaast wordt er ook een beroep gedaan op de kennis binnen de verschillende disciplines van de samenwerkende partijen onder het motto:


“DOE WAAR JE GOED IN BENT EN LAAT DE REST OVER AAN IEMAND DIE JE VERTROUWT”.


Uiteraard in het oog houdend de juiste prijs/kwaliteitsverhouding voor alle betrokken partijen en waarbij in feite maar één ding echt telt: EEN TEVREDEN KLANT

BBAN BOUW/ADVIES

bban logo klein.jpg

Utrechtseweg 109

3818 EC

Amersfoort

033 - 456 31 95

info@bban.nl

www.bban.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PROJECTEN

nieuwbouw verbouw monumenten