top of page
beers bouwproducten.png
beers bouwproducten logo.jpeg

Beers Bouwproducten B.V.

Beers Bouwproducten: Bouwen met vertrouwen

Met een keur aan eigen Polyester producten en jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en innovatie. Onze doelstelling luidt: 'Bouwen met vertrouwen'. Een sterk product, tevredenheid en eerlijk zaken doen, dat is waar Beers Bouwproducten BV ù mee van dienst wil zijn.

Beers Bouwproducten BV heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in het leveren / produceren van hoogwaardige glasvezelversterkte elementen voor de bouw. Specialisme in onder meer gootsystemen, luifels, boeidelen, schoorsteen omkledingen en dakkapellen, allen opgebouwd uit glasvezel versterkt kunststof, heeft ertoe bijgedragen dat Beers Bouwproducten een vooraanstaande leverancier is op de Nederlandse markt. Vooral op het gebied van vormgeving en besparingen op onderhoud van gebouwen, scoren de producten van Beers Bouwproducten hoog. Daarbij staan de productiefaciliteiten borg voor een constante kwaliteit en snelle leveringen tegen een gunstige prijs.

Bij het toepassen van elementen op moeilijk bereikbare plaatsen in de bouw, is het van het grootste belang dat de kwaliteit hoogwaardig is en het benodigde onderhoud minimaal. Niets kost meer dan repareren of vervangen op moeilijk bereikbare locaties. Kunststof composieten van Beers Bouwproducten BV nemen die zorg weg. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens kosten te besparen zonder in te boeten op kwaliteit. Voor vrijheid van vormgeving en de zekerheid van een probleemloze toepassing is werken met composieten van Beers Bouwproducten BV een must. Met recht “Bouwen met vertrouwen”.

Bekijk ons  : LEVERINGSPROGRAMMA
Bekijk onze : DIENSTVERLENING

BEERS BOUWPRODUCTEN B.V.

beers bouwproducten.jpg

Houtkopersgilde 2A

1671RB

Medemblik

0227 - 712362
info@beersbouwproducten.nl
www.beersbouwproducten.nl

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page