top of page
beers bouwproducten.png
beers bouwproducten logo.jpeg

Beers Bouwproducten B.V.

Beers Bouwproducten BV heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in het leveren / produceren van hoogwaardige glasvezelversterkte elementen voor de bouw. Specialisme in onder meer gootsystemen, luifels, boeidelen, schoorsteenomkledingen en dakkapellen, allen opgebouwd uit glasvezelversterkt kunststof, heeft ertoe bijgedragen dat Beers Bouwproducten een vooraanstaande leverancier is op de Nederlandse markt. Vooral op het gebied van vormgeving en besparingen op onderhoud van gebouwen, scoren de producten van Beers Bouwproducten hoog. Daarbij staan de productiefaciliteiten borg voor een constante kwaliteit en snelle leveringen tegen een gunstige prijs.

Bij het toepassen van elementen op moeilijk bereikbare plaatsen in de bouw, is het van het grootste belang dat de kwaliteit hoogwaardig is en het benodigde onderhoud minimaal. Niets kost meer dan repareren of vervangen op moeilijk bereikbare locaties. Kunststof composieten van Beers Bouwproducten BV nemen die zorg weg. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens kosten te besparen zonder in te boeten op kwaliteit. Voor vrijheid van vormgeving en de zekerheid van een probleemloze toepassing is werken met composieten van Beers Bouwproducten BV een must. Met recht “Bouwen met vertrouwen”.

BEERS BOUWPRODUCTEN B.V.

beers bouwproducten.jpg

Houtkopersgilde 2A

1671RB

Medemblik

0227 - 712362
info@beersbouwproducten.nl
www.beersbouwproducten.nl

PRODUCTEN

20220530_111440-980x735.jpeg

Polyester dakgoten

Iedere polyester dakgoot, op maat of in onze standaarduitvoering, wordt afgewerkt met twee geïntegreerde, naadloze kopschotten. Door deze constructie, zonder kitvoegen e.d., zijn lekkages uitgesloten. De kunststof goten zijn zelfdragend en onder alle temperaturen laddervast en beloopbaar. Waar nodig worden goten verstevigd door middel van (isolerend) kernmateriaal en/of ingelamineerde stalen beugels. Polyester producten zijn bij ons bedrijf verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en worden standaard geleverd met zes jaar fabrieksgarantie. Daarnaast profiteert u van een gunstige prijs en snelle levering. Ontdek de mogelijkheden!

De eigenschappen van polyester windveren en boeidelen

In de doorsnede worden polyester windveren standaard tot 400 x 400 millimeter (BxH) geproduceerd. De nominale elementdikte is drie tot vijf millimeter. Daarnaast kan ter plaatse van de bevestigingspunten een verstevigende strook worden ingelamineerd.
Naast de standaardafmetingen produceren we afwijkende maten op aanvraag. Indien de hoogte of breedte van de elementen groter dan 400 millimeter wordt, inlamineren we verstevigend (isolerend) kernmateriaal. Polyester producten zijn bij Beers Bouwproducten, in Medemblik, regio Hoorn, verkrijgbaar in vele RAL-kleuren.
De polyester windveren en boeidelen van Beers Bouwproducten worden standaard geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie. Naast windveren en boeidelen koopt u bij ons ook andere bouwelementen van polyester, zoals polyester bakkenpolyester dakgoten of polyester raamluiken.

Tekeningen downloaden:

Ooms-37won.-Westerdel-te-Broek-op-Langedijk-1-rotated.jpg

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page