top of page
beeldmerk_2x.png

BELNED

 

Uw partner voor kwaliteit

Belned is sinds 1978 dé specialist in beglazingsartikelen. We leveren onze producten aan glas- en schildersbedrijven, glasproducenten en bouw- en aannemersbedrijven in heel Nederland. Sinds januari 2018 hebben wij ook een vestiging in België.

U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment glaslattenvoorzetramenventilatieroostersbeglazingsartikelenkitten, gereedschappen en verandabouw. Kwaliteit staat centraal bij de producten die wij leveren. Als vakman vindt u in Belned de leverancier voor al uw benodigdheden. U kunt bij ons rekenen op één vaste vertegenwoordiger en één overzichtelijke factuur. Belned levert uw benodigdheden met eigen vrachtwagens op vaste bezorgdagen.

 

BELNED

belned.jpg

Adres: Ramgatseweg 4

Postcode: 4941 VS

Plaats: Raamsdonksveer

T: 0162-576576
E: verkoop@belned.nl
W: www.belned.nl

ONZE KERNWAARDEN HEBBEN WE GEKOPPELD AAN ONZE BEDRIJFSNAAM:

  • Betrouwbaarheid

  • Efficiency

  • Loyaliteit

  • Nee kennen we niet

  • Enthousiasme

  • Deskundigheid

PERSOONLIJK KENNISMAKEN MET BELNED?

Neem contact met ons op via verkoop@belned.nl of +31 (0)162 576 576. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page