top of page
beeldmerk_2x.png

BELNED

Belned is sinds 1978 dé specialist in beglazingsartikelen. Sinds januari 2018 hebben wij ook een vestiging in België. We leveren onze producten aan glas- en schildersbedrijven, glasproducenten, en bouw- en aannemersbedrijven in heel Nederland en België.

U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment glaslattenvoorzetramenventilatieroostersbeglazingsartikelenkitten, gereedschappen en verandabouw. Kwaliteit staat centraal bij de producten die wij leveren. Als vakman vindt u in Belned de leverancier voor al uw benodigdheden. U kunt bij ons rekenen op één vaste vertegenwoordiger en één overzichtelijke factuur. Belned levert uw benodigdheden met eigen vrachtwagens op vaste bezorgdagen.

ONZE KERNWAARDEN HEBBEN WE GEKOPPELD AAN ONZE BEDRIJFSNAAM:

  • Betrouwbaarheid

  • Efficiency

  • Loyaliteit

  • Nee kennen we niet

  • Enthousiasme

  • Deskundigheid

BELNED

belned.jpg

Ramgatseweg 4

4941 VS

Raamsdonksveer

0162-576576
verkoop@belned.nl
www.belned.nl

PRODUCTEN

GLASLATTEN

Ons ruime assortiment glaslatten, bestaat uit houten glaslatten en Ventistone® latten. U kunt bij ons terecht voor reguliere glaslatten, opdeklatten, sponning verhogende latten, ventilatielatten, en neuslatten. Ook leveren we diverse aluminium beglazingsprofielen.

BELNED HOUTEN GLASLATTEN:

Deze glaslatten worden geleverd in 1e kwaliteit Dark Red Meranti dat voldoet aan de PEFC®-norm en zijn op aanvraag ook leverbaar in KOMO-gecertificeerd, FSC®-gecertificeerd hout en Accoya hout. We kunnen onze houten glaslatten compleet op maat verzorgen en zo aanleveren dat u als schilder of glaszetter op de werkplek direct aan de slag kunt. Dat scheelt u werk en tijd! Meer weten over het maatwerk dat we verzorgen? Klik hier!

BELNED LEVERT OOK VENTISTONE®:

Met Ventistone® kiest u voor de uitstraling van hout met de sterkte en duurzaamheid van steen.  Ventistone® profielen, dorpelafdekkers en neuslatten worden vervaardigd van sterk en onderhoudsvrij steenvezel dat net zo fraai kan worden afgelakt als hout. Het systeem garandeert optimale ontluchting en waterwering aan de buitenzijde van gevels, ter voorkoming van houtrotschades en verfgebreken. Dit wordt bereikt door het ventilerend aanbrengen van Ventistone® profielen, dorpel afdekkers en/of neuslatten met behulp van Kliklijm® montagepads. Met Ventistone bespaart u tot wel 50% op onderhoudskosten.

glaslatten.png
bottom of page