top of page
bettersafe banner.jpg

H33

DAKBEDEKKINGSWERK

Bettersafe International

Valbeveiliging. Dat is wat we doen bij Bettersafe International. Maar we doen het anders dan alle anderen.Door meer dan 40 jaar werkervaring in valbeveiliging leveren we onze partners kwalitatief hoogwaardigde en unieke oplossingen voor het veilig werken op hoogte. Koppel dat aan onze uitgebreide trainingen, exceptionele technische ondersteuning, zeer snelle responstijd en je hebt een winnende formule waar je je bij aan wilt sluiten toch?

We werken samen met de marktleidende bedrijven in de bouw, onze producten zijn gebruikt in de meer prestigieuze projecten, zoals voetbalstadions, vliegvelden en overheidsgebouwen overal ter wereld.

Bettersafe International doet dingen anders. Wij luisteren wel!

Wij werken samen met diverse partijen zoals universiteiten, notified bodies en andere valbeveiliging specialisten. Samen met deze partijen zorgen wij ervoor dat onze producten uitgebreid ontwikkeld en getest zijn in de praktijk alvorens wij ze uitbrengen. Daarbij zorgt onze prijs ervoor dat onze partners projecten winnen. Zo simpel is het.

 

BETTERSAFE INTERNATIONAL

bsi logo klein.jpg

Azewijnseweg 12

4214 KC

Vuren

0183-820280
info@bettersafeinternational.com
bettersafeinternational.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Valbeveiliging ankers en systemen

 

Valbeveiliging is een brede term waarbij diverse technieken, regelgeving en materialen samenkomen om ervoor te zorgen dat de impact van de val zo min mogelijk is.

 

Hoewel, waar mogelijk, moeten er altijd maatregelen getroffen worden om een val te voorkomen. Dit is helaas niet in elke situatie mogelijk.

 

Bettersafe International heeft diverse valbeveiliging anker systemen. Van een simpel los ankerpunt tot diverse lijn en railsystemen die ervoor zorgen dat de gebruiker altijd 100% gezekerd is. Welke oplossing er in welke situatie gekozen wordt is volledig afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de locatie waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe deze locaties zijn te bereiken.

BETTERSAFE ROOF ANGEL
Roof-Angel-Logo-BSI-Colours-300x97.png

Goedgekeurd en getest door valbeveiliging installateurs…
Verkorte installatie tijd..
EN795:2012, CEN/TS 16415:2013, AS/NZS

 

Esthetisch, geavanceerd horizontaal lijnsysteem, goedgekeurd door valbeveiliging installateurs.

Roof Angel is een horizontaal lijnsysteem van 8mm staalkabel dat technisch zeer geavanceerd is en getest is aan Europese en Australische normen. Roof Angel is ontworpen in samenwerking met valbeveiliging installateurs en uitgebreid getest in de praktijk. Dat maakt RoofAngel zowel voor valbeveiliging installateurs als voor gebruikers het beste systeem beschikbaar.

ROOF ANGEL SPECIFICATIES

BETTERSAFE WEIGHT ANGEL
Weight-Angel-Logo-BSI-Colours-300x83.png

Makkelijk te installeren…
Geen impact..
CE goedgekeurd aan EN795:2012

 

Het Weight Angel systeem is een praktisch mobiel ankerpunt dat gebruikt kan worden voor 1 persoon in valbeveiliging en 2 personen in gebiedbeperking. De gebruikers kunnen zich direct verankeren aan het anker of een Roof Angel lijnsysteem gebruiken in combinatie met de WeightAngels.

WEIGHT ANGEL SPECIFICATIES

BETTERSAFE TRAM FALL PROTECTION
TRAM-Logo-BSI-Colours-e1534951402645-300x154.png

Een unieke oplossing voor werken op hoogte..

Perfect geschikt voor kranen, tankwagens en tankcontainers.

 

Het TRAM systeem is een unieke valbeveiliging oplossing die makkelijk te gebruiken is, de gebruiker volledige bewegingsvrijheid geeft en er voor zorgt dat de gebruiker niet kan vallen.

TRAM FULL SPECIFICATIES

bottom of page