top of page
photo-1547056961-3c25e9140b05.jpeg
logo-diap.png
bnl-20201026095204_380x320.png

 

 

BNL Producten geeft advies en levert producten voor de behandeling van gevels, wanden, vloeren en andere oppervlakken. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis van bakstenen & betonnen gevels, kunststoffen en tegelwerk. 

Met onze producten krijgt uw oppervlak weer de gewenste uitstraling en bescherming zonder dat deze wordt aangetast. Het uitgebreide assortiment omvat producten voor diverse toepassingen, waaronder vocht- en vloeistofwerende producten en reinigingsproducten. De producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en oppervlakken binnen en buiten.

BNL Producten valt onder de BNL Groep, dé experts op het gebied van reinigen en beschermen van gevels, wanden en vloeren. Voor elke toepassing de juiste behandeling.

BNL PRODUCTEN

bnl logo klein.jpg

De Sonman 20

5066 GJ

Moergestel

0499-323288
info@bnlproducten.nl

www.bnlproducten.nl

BNL PRODUCTEN GEVEL- EN OPPERVLAKTEBEHANDELING

Onze producten

Met onze producten krijgt uw oppervlakte weer de gewenste uitstraling en bescherming zonder dat deze wordt aangetast. Het uitgebreide assortiment omvat producten voor diverse toepassingen. Klik op één van de merken voor een overzicht van de producten en hun werking.

bnl-20201026095204_380x320.png
pe-protect-20201026095238_380x320.png

BNL PRODUCTEN

PE PROTECT

productfoto-bnl1-20180104143825_330x430.png

BNL1® - Kalk- & cementsluier verwijderaar

BNL1 is een krachtige gebruiksklare gevelreiniger. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van witte kalkuitslag (calciumcarbonaat) en cementsluier op metselwerk. Kleurverschillen in voegwerk als gevolg van kalkuitslag worden hiermee ook opgelost. BNL1 is te gebruiken op alle soorten baksteen en alle cementgebonden mortels, met uitzondering van schelpkalkhoudende mortels en poreus kalkhoudend natuursteen. Voorbehandeling van de ondergrond is niet nodig. Het is tevens uitermate geschikt voor het reinigen van gereedschap dat in aanraking is geweest met kalk- of cementgebonden producten.

productfoto-bnl5-20180104145220_330x430.png

BNL5® - Hydrofobeermiddel

BNL5 is een nieuwe generatie watergedragen hydrofobeermiddel op basis van een unieke formule van silanen, siloxanen en hoogwaardige additieven voor toepassing op metselwerk, beton, pleisterwerk en natuursteen. Dankzij innovatieve technologie dringt BNL5 met een relatief lage hoeveelheid vaste stof uitstekend door in de ondergrond en is het extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de gevel al binnen enkele uren na applicatie waterafwijzend. Na behandeling is het product onzichtbaar en biedt het een bijzonder duurzame bescherming. Het metselwerk is vochtwerend, maar dampopen en verhoogt daardoor de thermische isolatiewaarde. Ook is het product alkali- en zuurbestendig en ongevoelig voor uv-straling van de zon. Als de ondergrond al eerder is gehydrofobeerd of er zijn stenen of mortels toegepast met hydrofobe eigenschappen, dan mag er geen watergedragen hydrofobeermiddel worden toegepast. Gebruik hiervoor BNL10 of BNL25.

bnl7-mockup-20181003112243_330x430.png

BNL7® - Hydrofobeermiddel

BNL7 is een nieuwe generatie watergedragen hydrofobeermiddel op basis van een unieke formule van silanen, siloxanen en hoogwaardige additieven voor toepassing op metselwerk, beton, pleisterwerk en natuursteen. Dankzij innovatieve technologie dringt BNL7 uitstekend door in de ondergrond en is het extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de gevel al binnen enkele uren na applicatie waterafwijzend. Na behandeling is het product onzichtbaar en biedt het een bijzonder duurzame bescherming. Het metselwerk is vochtwerend, maar dampopen en verhoogt daardoor de thermische isolatiewaarde. Ook is het product alkali- en zuurbestendig en ongevoelig voor uv-straling van de zon. Als de ondergrond al eerder is gehydrofobeerd of er zijn stenen of mortels toegepast met hydrofobe eigenschappen, dan mag er geen watergedragen hydrofobeermiddel worden toegepast. Gebruik hiervoor BNL10 of BNL25.

bnl7-mockup-20181003112243_330x430.png

BNL10® - Hydrofobeermiddel

BNL10 is een traditioneel aromaten-vrij oplosmiddelhoudend hydrofobeermiddel op basis van een unieke formule van silanen, siloxanen en hoogwaardige additieven voor toepassing op metselwerk, beton, pleisterwerk en natuursteen. Dankzij innovatieve technologie dringt BNL10 uitstekend door in de ondergrond en is het extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de gevel al binnen enkele uren na applicatie waterafwijzend. Na behandeling is het product onzichtbaar en biedt het een bijzonder duurzame bescherming. Het metselwerk is vochtwerend, maar dampopen en verhoogt daardoor de thermische isolatiewaarde. Ook is het product alkali- en zuurbestendig en ongevoelig voor uv-straling van de zon. Als de ondergrond al eerder is gehydrofobeerd of er zijn stenen of mortels toegepast met hydrofobe eigenschappen, dan mag er geen watergedragen hydrofobeermiddel worden toegepast. Gebruik hiervoor BNL10 of BNL25.

productfoto-bnl25-20180105102559_330x430.png

BNL25® - Hydrofobeercrème

BNL25 is een gebruiksklare hydrofobeercrème op basis van een unieke formule van silanen, siloxanen en hoogwaardige additieven voor toepassing op minerale ondergronden. Het product is vrij van vluchtige organische stoffen. Dankzij innovatieve technologie dringt BNL25 optimaal door in de ondergrond en is het extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de gevel al binnen een uur na applicatie waterafwijzend. Na behandeling is het product onzichtbaar en biedt het een extreem duurzame bescherming. Het metselwerk is vochtwerend, maar dampopen en verhoogt daardoor de thermische isolatiewaarde. Ook is het product alkali- en zuurbestendig en ongevoelig voor uv-straling van de zon. Als de ondergrond al eerder is gehydrofobeerd of er zijn stenen of mortels toegepast met hydrofobe eigenschappen, dan mag er geen watergedragen hydrofobeermiddel worden toegepast. Gebruik hiervoor BNL10 of BNL25.

Wij staan voor kwaliteit en resultaat!

PE Protect levert effectieve producten voor de behandeling van oppervlaktes. Wij hebben jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis oppervlaktes en de bescherming daarvan. Met onze effectieve producten krijgen alle oppervlaktes in uw huis weer de gewenste uitstraling én bescherming die deze nodig heeft. Ons assortiment omvat producten voor diverse oppervlaktes zoals (3D) wanden, vloer en spa producten. 

De producten zijn uiterst geschikt om uw oppervlaktes beschermd en vooral schoon te houden. Zo kunt u weer optimaal genieten van uw huis.

3dwall-protect-shade-20200728133625_330x430.jpeg

PE Protect 3D Wall Decoration-protector

PE Protect 3D Wall decoration-protector is een gebruiksklaar hydroleofoob oppervlakte behandelingsmiddel op basis van fluorpolymeren en hoogwaardige additieven voor ondergronden, zoals vloeren en wanden die beschermd moeten worden tegen vervuiling door olie, vet en dergelijke. Na behandeling is het product onzichtbaar, sterk oleofoob, zelfs waterafstotend en bijzonder duurzaam. Dankzij de innovatieve technologie is het middel extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de ondergrond al direct na droging van het oppervlak olieafparelend. Eenmaal behandeld met PE Protect, blijven vloeren en wanden schoner en is reiniging eenvoudiger.

pe-floorprotect-2-20200728133410_330x430.png

PE Protect Floor-protector 

PE Protect 3D Wall decoration-protector is een gebruiksklaar hydroleofoob oppervlakte behandelingsmiddel op basis van fluorpolymeren en hoogwaardige additieven voor ondergronden, zoals vloeren en wanden die beschermd moeten worden tegen vervuiling door olie, vet en dergelijke. Na behandeling is het product onzichtbaar, sterk oleofoob, zelfs waterafstotend en bijzonder duurzaam. Dankzij de innovatieve technologie is het middel extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de ondergrond al direct na droging van het oppervlak olieafparelend. Eenmaal behandeld met PE Protect, blijven vloeren en wanden schoner en is reiniging eenvoudiger.

spa-protect-shade-20200728133752_330x430.jpeg

PE Protect Spa-protector

PE Protect Spa-protector is een gebruiksklaar hydroleofoob watergedragen onderhoudsmiddel op basis van organosiloxanen, fluorpolymeren en hoogwaardige additieven voor kunststoffen (van bijvoorbeeld uw spabad of zwemspa), die beschermd moeten worden tegen vervuiling en aantasting door weersinvloeden. Na behandeling is het product sterk hydro- en oleofoob. Dankzij innovatieve technologie is middel extreem snel reagerend. In de meeste gevallen is de ondergrond al direct na droging van het oppervlak vloeistofafstotend. Regelmatig behandeld met PE Protect Spa-protector, blijven kunststoffen schoner en is reiniging eenvoudiger. Zo behoudt uw spabad of zwemspa haar originele kleur van buiten en is deze makkelijker te onderhouden.

bottom of page