top of page
BNLA-architecten-ontwerp-villa-duinvilla-warm-modern-licht-Amsterdam-architect.jpeg
logo-bnla.png

BNLA ARCHITECTEN

BNLA architecten bestaat uit een kleinschalig, sterk en gevarieerd ontwerpteam. Iedere ontwerper beschikt over specifieke kwaliteiten waardoor een plan altijd scherp en doordacht wordt uitgevoerd. BNLA probeert binnen ieder ontwerpproces de meerduidige rol van architect optimaal te vervullen. Het bureau besteedt gedurende het gehele ontwerpproces veel aandacht aan haar klanten en kenmerkt zich door haar adviserende en integere houding.

Benieuwd naar het team van BNLA architecten? Klik hier!

VISIE

Exclusief wonen, inclusief karakter

Sinds de oprichting in 2004 is BNLA uitgegroeid tot een ervaren, deskundig en creatief architectenbureau. Architectuur en wonen vormen het zwaartepunt binnen het scala van gerealiseerde werken en zijn onlosmakelijk verbonden met het succes en de groei van het bureau. BNLA staat voor wonen. BNLA staat voor schoonheid en persoonlijkheid. Deze ingrediënten, gecombineerd met luxe materialen en royale gebaren, maken de ontwerpen van BNLA architecten keer op keer uniek en exclusief.

Exclusiviteit is volgens BNLA architecten niet genoeg. Zelfs in exclusiviteit schuilt een gevaar te vervallen in seriematigheid en voor de hand liggende keuzes. Aangezien het fundament van een goed ontworpen woning in de levensstijl van haar bewoners ligt, richt BNLA zich vooral op de opdrachtgever en is er per definitie het persoonlijke ontwerp geboren. Door vervolgens ontwerpkeuzes te introduceren die uniek, eigen en – naar wens – gedurfd zijn ontstaat karakter. Geen seriematigheid maar een passend exclusief ontwerp voorzien van een dosis eigenheid en versmolten met het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

 

BNLA ARCHITECTEN

bnla architecten klein.jpg

Adres: Westerdoksdijk 40

Postcode: 1013 AE

Plaats: Amsterdam

T:  020 6363981
E: info@bnla.nl
W:
www.bnla.nl

  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.png

Persoonlijkheid, passie en perfectie

Het vertrekpunt voor een goed ontwerp is in de eerste plaats de context. Deze wordt enerzijds bepaald door de persoonlijke wensen van de eindgebruiker, anderzijds door externe factoren vanuit de omgeving. BNLA hanteert deze context als uitgewezen basis van waaruit met creativiteit en bevlogenheid een uniek ontwerp tot stand kan komen.

BNLA ontwerp vanuit een passie voor (dag)licht, bijzondere zichtlijnen en de toepassing van moderne en natuurlijke materialen. Een combinatie van wit stucwerk, houten accenten, natuursteen en stalen kozijnen geven de ontwerpen van BNLA architecten een strak, warm en eigen karakter, zonder in een eindeloze herhaling te vervallen.

Het team van architecten ontwerpt met bijzondere aandacht voor harmonieuze verhoudingen en weloverwogen relaties tussen binnen en buiten. Hierdoor ontstaan ontwerpen die helder zijn en logisch voelen. Achter deze ogenschijnlijke eenvoud schuilt echter een intensief ontwerpproces. Het is immers een grote uitdaging tot de kern van een ontwerp te komen. Dankzij deze hang naar perfectie ontstaan er heldere concepten en weloverwogen keuzes die houvast bieden gedurende het gehele ontwerpproces.

Team-BNLA.jpeg

PROJECTEN

bottom of page