top of page
boon edam header.jpg

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

Jeanette.png

BOON EDAM

Boon Edam

Boon Edam is toonaangevend in de levering van architecturale tourniquetdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes, draaihekken en automatische schuifdeuren aan klanten over de hele wereld. Wij zijn een derde generatie Nederlands familiebedrijf dat trots is op onze kennis en toewijding aan deze gespecialiseerde markt. Vanaf het moment dat u met ons praat over uw visie op uw entree, het hele besluitvormingsproces tot en met de aanschaf en service bent u bij ons in veilige handen. Onze belofte aan u is onze toewijding om u zich welkom en veilig te laten voelen en onze missie is om u te helpen een beslissing te nemen die waarde toevoegt aan u en uw bedrijf.

Onze Boon Edam Experience biedt het optimale antwoord op uw toegangswensen en -eisen. Ontdek meer over ons bedrijf en de factoren die onze positie als The Entry Experts waarborgen:

 

Zorgvuldig Maatwerk

We bieden maatwerk oplossingen op gestandaardiseerde producten en kunnen daarom exclusieve waarde toevoegen aan de hele klantervaring. Dit zijn niet alleen woorden - ze worden oprecht ondersteund door veel getuigenissen en ervaringen van onze klanten en partners.

 

Bewezen Betrouwbaarheid

We zijn al ruim 140 jaar actief in de toegangssector. Deze geschiedenis heeft een erfenis achtergelaten van succesvolle projecten waar we tot op de dag van vandaag nog steeds heel trots op zijn. Onze producten doorstaan de tand des tijds en blijven een veilige en welkome ervaring bieden. Veel van onze klanten bestaan reeds lange tijd en zijn loyaal aan ons vanwege onze betrouwbaarheid en het wederzijds vertrouwen dat we in onze projectpartnerschappen koesteren.

Modern Vakmanschap

Wij zijn geen koude lopende band in een steriele fabriek met massaproductie. Onze collega's en klanten zijn loyaal en velen zijn al decennialang betrokken bij het bedrijf. We denken in termen van efficiënte doorstroming, veiligheid, gebruikerscomfort, energiebehoud, technologie, innovatie en échte mensen. 

 

Sterke Verbinding

Wij kunnen vol vertrouwen zeggen dat onze vestigingen wereldwijd te vinden zijn. In landen zonder eigen Boon Edam vestiging werkt onze Global Export divisie samen met exclusieve distributeurs of biedt ze directe verkoop en services. Dit betekent dat we u een snelle en lokale ervaring kunnen bieden, waar u ook bent. We zijn altijd in de buurt om te zorgen dat aan uw koop- en servicebehoeften wordt voldaan. We zijn, en dat is het belangrijkste, mensen die mensen helpen.

 

Betrouwbare Partnerschappen

Onze deskundigheid dekt alle fases van een project, van ontwerp en ontwikkeling tot productie, installatie en service & onderhoud. Wij werken tijdens iedere stap in dit proces samen met onze klanten om een eindresultaat te garanderen dat waardig is om het premium Boon Edam merk te dragen

BOON EDAM

boon edam logo klein.png

Ambachtstraat 4

1135 GG

Edam

0299 - 38 08 08
info@boonedam.nl
www.boonedam.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

BEVEILIGINGSPOORTJES - DOORLOOPSLUIZEN.

Medium-security toegangsproducten met tailgatingdetectie. Wanneer het essentieel is om beveiliging en bezoekersbeheer op elkaar af te stemmen, zijn toegangsoplossingen die pogingen tot tailgating en piggybacking detecteren onmisbaar. Onze beveiligingspoortjes of doorloopsluizen zijn een sterk zichtbaar obstakel tegen ongeautoriseerde toegang en kunnen, indien gekoppeld aan biometrische- en toegangscontroleapparaten, alarmen activeren die de beveiligers waarschuwen voor ongeautoriseerde toegang, zodat zij direct in actie kunnen komen.

Lifeline_Speedlane_Swing_1.png
Product Thumbnail_Speedlane Vision_1440x1440px (1).jpeg
Speedlane_Compact_StainlessSteel.png
Lifeline_Speedlane_Slide_1.png
Lifeline_Speedlane_Open_1.png

HIGH SECURITY BEVEILIGDE DRAAIDEUREN EN BEVEILIGINGSSLUIZEN.

Toegangsproducten met een hoog beveiligingsniveau voor optimale preventie. Wanneer beveiliging van cruciaal belang is, bieden beveiligingsdraaideuren en -sluizen een bewezen oplossing om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Hoewel er veel verschillende types beveiligingsdeuren en toegangssluizen zijn, hebben ze met elkaar gemeen dat ze de druk bij medewerkers kunnen wegnemen door het voorkomen van tailgating en piggybacking. Beveiligingsdeuren en -sluizen kunnen, als ze worden gekoppeld aan biometrische en toegangscontroleapparaten, naleving van de regelgeving en nauwkeurige gegevensverzameling ondersteunen en (juridische) risico's beperken.

Tourlock_180.png
Tourlock_120.png
Circlelock_solo.png
Circlelock_combi_1.png

DRAAIDEURENTOURNIQUETDEUREN.

Draaideuren of tourniquetdeuren, hoe groot of klein ook, maken een statement bij uw entree. Draaideuren zijn de energiezuinigste toegangsoplossingen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het 'altijd open, altijd gesloten'-principe van een draaideur zorgt ervoor dat de geconditioneerde binnenlucht en de ongeconditioneerde buitenlucht gescheiden blijven en voorkomt tocht, stof en lawaai in het gebouw. Omdat het met draaideuren minder energie kost om het binnenklimaat in het gebouw in stand te houden, helpen ze om de ecologische voetafdruk van een gebouw te verkleinen en om energie en kosten te besparen.

Tourniket 3 wing rigid standard white.png
Crystal Tourniket_TG_2.png
Tournex_TX_1.png
Duotour_DT.png
Twintour_TW.png
Circleslide_CS.png

BEVEILIGDE TOEGANGSPOORTJES.

Brede toegangspoortjes voor een comfortabele toegangsoplossing met een laag beveiligingsniveau. Toegangspoortjes kunnen worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld doorloopsluizen om op prettige en veilige wijze toegang te bieden aan rolstoelgebruikers en mensen met grote bagage, kinderwagens of karretjes, evenals ouderen die mogelijk de voorkeur geven aan een bredere toegang. Deze toegangspoortjes zijn eenvoudig te integreren met andere doorgangen met een hoger beveiligingsniveau en met de meeste toegangscontrolesystemen.

Winglock_Swing.png
Winglock_900_1.png
Twinglock_900.png

PROJECTEN

Koninklijke Boon Edam is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is met de productie van draaideuren en beveiligingstoegangen. Het bedrijf is in 1873 opgericht als timmermanszaak in Amsterdam en in 1970 naar Edam verhuisd.vele ontwerpers. 

bottom of page