top of page
buva.jpeg
BUVA logo

BUVA

Sinds 1946 zet BUVA innovatie centraal om het woonklimaat van bewoners te verbeteren. Dat begon met de MAJO kachel en sindsdien zijn er meerdere innovaties geïntroduceerd om Nederland gezonder, veiliger en duurzamer te maken. Onze klanten en andere belanghebbenden staan aan de basis van deze ontwikkelingen.

Megatrends zoals de verduurzaming, digitalisering, verstedelijking, veranderende demografische factoren en machtsverhoudingen beïnvloeden eveneens ons ecosysteem. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij onszelf continu moeten aanpassen om aan de behoeften van onze klanten en markten te voldoen. Om dit bereiken heeft BUVA een viertal strategische ambities uitgesproken:

  • Het creëren van duurzame relaties met onze klanten

  • Het minimaliseren van onze ecologische voetprint

  • Onze mensen in staat stellen om te groeien

  • Innovatie als basis van onze bedrijfsvoering

Sinds 1997 is BUVA onderdeel van de Pallieter Group, divisie Tools. BUVA heeft een dochteronderneming, BUVA Composites, producent van de BUVA IsoStone onderdorpels en constructies van glasvezelversterkt kunststof. Gevestigd in Middelburg. Daarnaast heeft BUVA een aandeel in BUVA Indoor Service een leverancier van binnendeuren. Recentelijk heeft BUVA, Holonite, een fabriek waarin composietsteen afbouwelementen worden geproduceerd, overgenomen.

BUVA

buva logo.jpg

Bremen 5

2993 LJ

Barendrecht

0180 697500
info@buva.nl
www.buva.nl

  • LinkedIn
bottom of page