top of page
Canam_Werknemers_Homepage.jpg

CANAM

Jouw groothandel in dakbedekkingsmaterialen

 

Kennis & Ervaring

CANAM;  Al sinds 1974 prominent aanwezig op de Nederlandse markt. Ja,  bij CANAM  lopen al wij al wat jaartjes mee. En wij vinden het nog steeds leuk en nog even spannend als de eerste keer. Want elke keer is weer de eerste keer. Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Vermenigvuldig dat met onze natuurlijke betrokkenheid en enthousiasme en je hebt aan CANAM jouw externe collega.

 

Klantgericht

Mensen vragen ons wel eens: “Wat doen jullie? Welk probleem lossen jullie op?” Het antwoord is simpel. Je koopt de zekerheid van succes. Wij denken vanaf het begin met jullie mee. We leveren topproducten en doen altijd een stapje extra!

Snel & Flexibel

Wanneer je een klus hebt wil je snel en flexibel worden geholpen. Dat kan alleen wanneer je partner aan één woord genoeg heeft, die begrijpt waar het over gaat en ook buiten de gebaande paden oplossingen zoekt. Dat is CANAM.

Eigen logistiek

De juiste materialen op tijd leveren. Op dat te realiseren maakt CANAM gebruik van vaste transporteurs. Deze transporteurs kennen de business en onze klanten als geen ander. Een geruststellende gedachte.

Grote voorraad

CANAM zorgt ervoor dat jij niet misgrijpt. Met onze leveranciers hebben wij duidelijke afspraken over onze gewenste voorraden. Wij zijn jouw externe magazijn.

CANAM

canam klein.jpg

Ekkersrijt 7208

5692 HE

Son

0499 477 775
info@canam.nl
www.canam.nl

bottom of page