top of page
caprice banner.jpg

CAPRICE

Baksteen met een warm hart

De ene steen is de andere niet. Bij Caprice weten we dat. We zijn een familiebedrijf met ruim 150 jaar ervaring in het bakken van metselstenen. Maar kwaliteit is niet ons enige speerpunt. Wij richten ons vooral op u, onze klant. Door betrokken en slagvaardig met u samen te werken, bewijzen we een betrouwbare partner te zijn met een dynamische blik richting de markt. U ziet het: Caprice bezit vele kwaliteiten. Vandaar onze slogan ‘Bakstenen met een warm hart’.

Kwaliteitsbewaking

Voor de productie maakt Caprice - Steenfabriek Huissenswaard gebruik van uitgekiende recepturen van rivierklei en hoogwaardige Eifel- en Westerwaldkleien. Interne kwaliteitszorg en externe kwaliteitsbewaking garanderen een constante hoge kwaliteit van de gevelbakstenen.

Gevelbaksteensorteringen en CE

Het productieproces van Steenfabriek Huissenswaard te Angeren wordt op basis van de Nationale Beoordelingsrichtlijn 1007 extern gecontroleerd door de officieel erkende instelling IKOB-BKB en voorzien van een KOMO-certificaat. Alle gevelbaksteensorteringen die Caprice - Steenfabriek Huissenswaard produceert, worden gespecificeerd volgens de Europese norm EN 771-1 en zijn voorzien van een CE-markering. De CE-specificaties van deze producten vindt u onder de button CE-specificaties op deze site.

CAPRICE

caprice logo klein.jpg

Scherpekamp 3

6687 ML

Angeren

088-0103100
info@capricebaksteen.nl
www.capricebaksteen.nl

nbs bouwmaterialen

bottom of page