top of page

CARLISLE CCM

Bent u architect, ontwerper, bestekschrijver, dak- of bouwaannemer of distributeur en op zoek naar een duurzame en duurzame oplossing met bewezen en gecertificeerde resultaten? CARLISLE® Construction Materials Europe brengt u dak- en gevelsystemen voor een snelle en eenvoudige installatie. Onze eigen R&D en technische teams kunnen uw project ondersteunen met een perfecte oplossing om uw ontwerp te realiseren.

Wij helpen u graag!

"Let's build a Better Tomorrow"

Het begon allemaal met EPDM. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en verbeteren wij in onze Europese bedrijven voortdurend de RESITRIX® en HERTALAN® EPDM waterdichtingssystemen voor onze klanten. Door het grote succes van deze producten - zelfs op een markt als Duitsland, die gedomineerd wordt door bitumen - kwamen onze Europese productiebedrijven onder de aandacht van de wereldwijd actieve menggroep CARLISLE® Companies Incorporated. Als onderdeel van zijn groeistrategie in Europa kocht Carlisle de bedrijven en bracht ze samen onder de paraplu van de CARLISLE® CM Europe Group. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot Europa's grootste EPDM-fabrikant.

Om onze klanten nog meer aantrekkelijke productoplossingen uit één hand te kunnen aanbieden, hebben wij inmiddels ook andere bouwmaterialen aan ons portfolio toegevoegd. In de VS vertrouwen al zoveel klanten op CARLISLE® dat het bedrijf een van de grootste leveranciers van de Amerikaanse bouwmaterialenindustrie is geworden. De kernactiviteit zowel daar als hier in Europa blijft de EPDM-productie, maar vandaag worden we beschouwd als een allrounder die zijn klanten hoogwaardige en uiterst efficiënte waterdichtingssystemen voor daken, gebouwen en gevels kan aanbieden.

Van onze kunststof afdichtingssystemen RESITRIX®, HERTALAN® ECOLAN® en SURE-WELD® tot onze dampremmers ALUTRIX®. Voor nagenoeg ieder project hebben wij een geschikte toepassing!

CARLISLE CCM

carlisle logo.png

Industrieweg 16

8263 AD

Kampen

038 339 33 33
info.nl@ccmeurope.com

www.ccm-europe.com

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

carlisle construction materials

bottom of page