top of page
carlisle-epdm-wasserdicht.jpeg
CARLISLE-CM-EUROPE-logo.png

Carlisle CCM Europe

ccm-referenz-shutterstock_156188696-1.jp

Architectuur en EPDM, een sterke combinatie.

Architecten hebben vandaag de dag altijd te maken met het spanningsveld tussen visie en haalbaarheid. Enerzijds de artistieke vormgeving en anderszijds zeer reële economische behoeften en wettelijke vereisten. CCM Europe ondersteunt u als betrouwbare partner van concept tot realisatie. Onze merken RESITRIX®HERTALAN®ECOLAN®ALUTRIX® en HARDCAST® bieden u duurzame water- en luchtdichte oplossingen en tegelijkertijd een grote mate van creatieve vrijheid en bouwfysiche zekerheden.

BIM: EPDM bewijst haar toegevoegde waarde
In onze bibliotheken kunt u gratis en vrijblijvend uw Revit® 3D modellen van onze RESITRIX® en HERTALAN®  EPDM dakbedekking downloaden. U vindt hier alle objecten voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam dak. U kunt deze vervolgens toepassen in uw 3D tekenprogramma voor het meest optimale eindresultaat van uw ontwerp.

CCM-Bim-ready-300x114.png
Bahnhof-Rotterdam.jpg

PRODUCTEN

Vijf sterke merken, voor blijvende waterdichte oplossingen

Al meer dan 50 jaar steken wij al onze ervaring en passie voor EPDM in de ontwikkeling en productie van duurzame éénlaagse afdichtingssystemen. Of het nu gaat om groendak of gevel, tuinvijver of productiehal, renovatie of nieuwbouw, de toepassingsmogelijkheden voor onze EPDM producten zijn zo ongeveer onbegrensd. Met onze vijf merken RESITRIX®HERTALAN®ALUTRIX®ECOLAN® en HARDCAST® bieden wij u een uitgekiend systeem aan oplossingen voor alle uitdagingen, die zich bij de afdichting van het platte dak, gevel of gebouw voordoen.

3d-animation-nl.jpg
hintergrund-unternehmen.jpg
resitrix-logo-w.png
hertalan-logo-w.png
alutrix-logo-w-1.png

DAMPREMMENDE BANEN

Meer informatie over ALUTRIX®

hardcast-logo-w.png

INDUSTRIËLE TAPES EN AFDICHTINGSMIDDELEN

Meer informatie over HARDCAST®

EPDM vijverfolie

Meer informatie over ECOLAN®

ecolan-logo-w-1.png

Creatief ontworpen, vertrouwd gebouwd.

Een afdichtingssysteem moet een en ander kunnen doorstaan. De meest uiteenlopende weersomstandigheden, thermische en mechanische impact veroorzaken sterke materiaalbewegingen en laten oorspronkelijke systemen snel verouderen. Hier toont EPDM zijn superioriteit: Het synthetische ethyleen-propyleen-dien-monomeer rubber beschikt vanwege van zijn moleculaire netstructuur over uitstekende materiaaleigenschappen en combineert flexibiliteit en een bewezen levensduur van decennia.

Het Süddeutsches Kunststoff-Zentrum (SKZ), in Würzburg, het EU-testinstituut voor dakbanen, heeft voor onze EPDM producten RESITRIX® en HERTALAN® na lang onderzoek een prognose afgegeven voor een levensduur van meer dan 50 jaar. Vanwege van zijn lange duurzaamheid heeft EPDM een goede ecologische balans en kan het bovendien milieuvriendelijk worden gerecycled.

PROJECTEN

Contact

CARLISLE®
Construction Materials B.V.

Industrieweg 16
8263 AD Kampen
Nederland

Let's connect

T +31 (0)38 339 33 33
F +31 (0)38 339 33 34

info.nl@ccm-europe.com

  • Facebook
  • YouTube
linkedin wit.gif

carlisle construction materials

bottom of page